Shein kiküldése újra?
Figyelt kérdés
Rendeltem a sheinrol, a csomag megjött viszont nem hozzám. Felhívtam a futárszolgálatot ők már vissza küldték a csomagot. Annyit szeretnék kérdezni, hogy akkor most mi lesz? Hogyan tudnék írni, hogy küldjék ki újra vagy hasonló? Mi lesz a csomaggal? Mi a teendő?2022. jan. 7. 14:16
1/3 anonim válasza:
Futárszolgálattal egyeztess, hogy mi van a csomaggal, ha vissza lehet fordítani akkor szállítsák ki újra. Ha nem akkor kérd vissza a pénzt (refundold) és rendeld meg újra.
2/3 anonim 

válasza:

Egyébként a futárcég hibája volt, hogy rossz címre akarták vinni a csomagot?
3/3 A kérdező kommentje:
1# köszönöm szépen a tanácsot :))
2# uuh bocsánat rosszul írtam fentebb, jó helyre szállították elméletileg mivel 2x is kint voltak és ellenőriztem a szállítási adatokat mind jó, az én címem. A hibás én voltam mert nem vettem át a csomagot. E-mailen küldtek értesítőt, hogy kb. Mikor érkezhet..na viszon nekem meg az email kezelőm ki volt kapcsolva így nyilván nem kaptam meg az emailt. Azt gondolom hívni fognak mikor megérkeznek szerintem az lett volna logikus. Így viszont vissza küldték, tehát az lesz amit a kedves első írt. Remélem vissza is utalják a pénzt.
2022. jan. 7. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!