Milyen borotvát ajánlotok?
Próbálkoztam már villanyborotvákkal, de túl érzékeny hozzájuk a bőröm, szóval azok nem is érdekelnek.
Jelenleg egy Gilette Mac3-at használok, ami szintén néha kikészíti a bőrömet, megvágni nem szoktam vele magam, de azért nem vagyok vele 100%osan megelégedve.
Esetleg aki másféle hagyományos borotvát használ és esetleg használt mac3-at is az elmondaná, hogy mennyivel érzi jobbnak az újat?
Én is világéletemben kínlódtam ezzel a dologgal.
Sok mindent kipróbáltam, két éve Gillette Fusion-t használok, ez 5 pengés és könnyen kimosható. Ez bevált, ezzel ritka a kipirosodás vagy a kivérzés.
Minél több pengéjű a borotvád, annál kíméletesebb és alaposabb.
Legújabb felfedezésem pedig, amivel azt hittem 20 éven át, hogy nem is kell vele foglalkozni, az az, hogy mit használsz puhításra??? Fontos az, hogy milyen habot vagy krémet és milyen módon. Nagyban befolyásolja a borotválkozás sikerét.
Ami nekem bevált, azok a borotvagélek. A hagyományos haboktól ugyanúgy kipirosodik a pofám.
Alapos arcmosás vízzel, aztán jól rányomott ujjakkal körkörös mozdulatokkal kell körbevenni a szőrtüszőt az anyaggal. Esetleg érdemes még kicsit várni is, és ekkor felpuhul annyira a bőröd-szőröd, hogy problémamentesen leborotválható.
Titkos tipp, szappanos arcmosás a krémezés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!