Szerintetek az normális, hogy egy pár napos babának fülbevalója van?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 16:21
2/7 anonim válasza:
Igen. Van akinek már baba korában kilövetik a fülét, hogy nem forrjon be a lyuk.
4/7 Metionin válasza:
Inkább megszokott. Én elhiszem, hogy sokan azért csinálják, mert le akarják tudni amíg a gyerek kb. a sírás, evés, alvás és ürítés körforgásán kívül mást nem igazán érzékel a világból. Másrészről feleslegesnek tartom, majd ha nagyobb lesz és akar fülbevalót, simán el lehet vinni, egy studex füllövés a legkisebb fájdalomküszöböt sem éri el, azelőtt meg nem fontos, hogy már ott fityegjen a fülében mielőtt a gyerek egyáltalán felfogná, hogy mi az.
6/7 anonim válasza:
Az. Nekem is nagyon nagyon korán ki lett szúrva a fülem, örökké hálás leszek ezért anyukámnak, hogy nem felnőttként kell ezzel szórakoznom. (Tervben van hogy szúratok még 1-2 lyukat, de évek óta nem tudom rávenni magam...)
7/7 anonim válasza:
Nekem is babaként lett kiszúrva, én gyerekkorom óta imádom a fülbevalókat. A húgomnak nem lett csak tiniként szúratta ki, hogy legyen már benne lyuk, de nem is hord fülbevalót azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!