Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol tudok olcsón Kanken...

Hol tudok olcsón Kanken táskát venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyik barátnőm már régóta álmodik egy Kankenes táskáról,és gondoltam hogy mivel a jövőhét után lesz a szülinapja,ezért meglepném egyel,de 20ezernél többet nem igazán akarok rá szánni.Viszont tisztában vagyok vele hogy 30 körül kezdődnek az ilyenek.Esetleg mégis valaki nem tudna mondani olyan oldalt ahol 20 alatt tudok nézni?Illetve ha lehetőleg utánvéttel is át lehet venni :)

Előre is köszönöm a válaszokat! Boldog új évet mindenkinek!

2021. dec. 30. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hamisitvanyt kapsz ocsón...
2021. dec. 30. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Keress használtan jó állapotút. Sokan megveszik, aztán mégse kell, vagy kapják, de nem tetszik és feldobják eladni annyival olcsóbban, hogy valaki meg is vegye. Én is sok mindent adtam el így fél vagy negyed áron amire azonnal le is csaptak.
2021. dec. 30. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
18%
Ezt a fost még mindig hordják???
2021. dec. 30. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
2021. dec. 30. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Minit kedvezményes áron lehet 23 ezer körül kapni, de “rendes” (16 l -es) méretet biztosan nem fogsz annyiért találni.
2021. dec. 30. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!