(bajusz) Mivel formázzátok a bajszotokat ami erősen és hosszan tart?
Ha tudjátok azt is írjátok le légyszíves hogy hol lehet kapni.
A semmivel, borotvával és hasonló válaszokat máshova írjátok.
1.
Nem ez volt a kérdés.
"A semmivel, borotvával és hasonló válaszokat máshova írjátok."
3.
Nem az a lényeg hogy tetszik-e nekem vagy sem. Hanem hogy válasz -e a kérdésre.
Tudod normál esetben azért tesznek fel egy kérdést hogy választ kapjanak rá.
A kérdés pedig nem az volt a hogy "mit gondolsz róla kell-e formázni" vagy "Te mivel szoktad formázni?" és nem is a vicc kategóriában van hogy a töröltekhez hasonló válaszok érdekeljenek.
Ez a kérdés:
"Mivel formázzátok a bajszotokat ami erősen és hosszan tart?"
Úgy vélem nem fogalmaztam meg túl bonyolultan. Ha te semmivel nem formázod és nem tudod hogy mivel lehetne (ami normális anyagból készül nem úgy mint egy hajzselé, ugyanis a bajuszról könnyen bejut az ember szájába az amit rákent és a hajzseléket nem erre találták ki ellentétben a normálisabb szakáll/bajusz ápoló és formázókkal) akkor a kérdés nem neked szól.
"mert erre még mindig csak trollválaszok léteznek"
Ha nem tudod miről van szó "akkor a kérdés nem neked szól."
" ha van mersze, akkor növeszti, és amikor elég nagy, akkor kezelhetőbb lesz, kis szerencsével."
Igen. Ilyenkor kell valamivel formázni. Mert akiknek pödört bajszuk van például ők nem csak nyírják és nem csak úgy fésülik. Van aki nagyon erős hajzselét használ rá de azt nem túl jó az arcszőrzeten használni. Vannak még waxok is például. De vannak waxok amik nem túl erősek és ezért is írtam ki a kérdést hogy AKI HASZNÁL ILYET (tehát nem te) annak melyik vált be vagy milyen egyéb anyagokat használnak ami bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!