Igazi szőrme kabát kb mennyibe kerül?
Milyen undorito, hogy le van pontozva aki kicsit is empatikus. Vilageletemben eliteltem a felesleges gyilkolasat az allatoknak (azt is ami masok szerint nem felesleges, de nem akarok melyebben belemenni), elarulja valaki mi ertelme igazi bundat venni, mikor lehet olyan hamisitvanyt is vasarolni ami tok elethu? Vagy minel tobb ver tapad hozza annal izgibb a dolog, vagy hogy mukodik ez nalatok? Sosem hallottam senkitol dicsero szavakat bundara eloben meg plane. A fejlettebb egyedeknek akik nem ragadtak meg az oskorban ahol meg ertheto volt ha magukra dobtak egy bundat, undort valt ki mert egybol (jogosan) olessel kapcsoljak ossze. Mielott valaki ilyesmit vasarol ajanlom, nezzen meg egy ket videot, hogyan keszulnek el az ilyen termekek, ha azutan is van kedve megvenni, akar a pszichiatria fele is veheti az iranyt. El sem tudom mondani mennyire sajnalom az allatokat, hogy ilyen beteg az emberiseg es ennyi szenvedest okoztok nekik. Ha ennyire a multban eltek es meg szorme kell, hogy ne fagyjatok meg, a legujabb iphoneokert se rohanjatok a boltokba, idiotak🤦♀️
Modellkent, ha fizetnenek se reklamoznek vagy engedelyeznek fotozast igazi szormeben. Nem ez tesz valakit szebbe, sot. Nem tudom milyen vagy, de legalabb a lelked legyen szep es ne tamogass ilyen kegyetlen dolgokat.
Az állatoknak még jó is, ha a kérdező eladja, így eggyel kevesebb igény lesz a mostani állatok szőrére.
Én is nagymamám régi kabátját hordom, és azért van még mindig ilyen jó állapotban, mert nem műanyagból van. És meleg is. :) Ráadásul ez nem kínai rabszolgák keze által készült, nem áll környezetszennyező anyagokból, a szállítása se volt olyan súlyos a földre nézve...
Nyilván ezer dologtól függ.
Milyen állapotú, milyen prém, milyen kabát, stb. Ennyi alapján semmit nem lehet mondani.
Mi odaajándékoztuk egy színháznak a nagyim szőrmekabátját.
Maximálisan elítélem a szőrmét, de ami már elkészült x évtizeddel ezelőtt, azt már miért ne lehetne tovább használni? Így legalább valaki, aki szőrmét akar, nem újat fog venni (ezáltal igényt generálni újakra), hanem egy olyat ami már ígyis-úgyis létezik).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!