Megérné panaszt tenni arra, hogy 19:57-kor Orsay üzletben nem lehetett már kártyával fizetni ?
Figyelt kérdés
35 ezer forintos kabátot szerettem volna megvenni, s a mai napon 20% kedvezmény lejött volna még belőle... de csak kézpénzzel lehetett volna fizetni, annyi pedig nem volt nálam...2021. dec. 13. 20:22
1/10 anonim válasza:
Tehetsz, de belső szabály, hogy a kasszazárás miatt nem fogadjuk el.
2/10 anonim válasza:
en tennek panaszt, az tuti. max nem valaszolnak, de siman lehet, hogy ha jofejek, kapsz meg egy 20%os kupont.
3/10 anonim válasza:
Nem hiszem, itt te voltál a pofátlan, hogy zárás előtt 3 perccel akartál vásárolni, a legtöbb helyen zárás előtt 15 perccel már nem lehet vásárolni, mert kasszazárás van. Sőt, nálunk van egy üzlet, ahol zárás előtt fél órával már nem fogadnak, mert kasszát zárnak, söprögetnek, vásárolnak az eladók. Hülye szokás, de nekik is óra egészig tart a munkaidő, és kell idő a bezárásra.
4/10 anonim válasza:
Persze ez inkább olyan helyeken megy, ahol nincs önkiszolgáló, vagy nagyobb dolgozó számú kiskereskedelmi egységek, bútorüzletek, élelmiszerüzletek, stb. A jövőben ilyen már nem lesz, mert az eladókat felváltják az önkiszolgálók.
5/10 anonim válasza:
akik azt mondjak, hogy ez a szabaly: akkor ez miert nincsen vilagossa teve minden uzletben? akkor irjak ki vagy mondjak be zaras elott. soha egy helyen sem lattam vagy hallottam meg ezt. honnan kene a vevonek tudnia, szopja ki a kisujjabol, hogy 8-kor zarnak, de o 8:50-kor mar nem tud vasarolni?!!
igenis az uzlet van a vevoert, mett belolunk elnek. nem az izlet trsz szivesseget azzal, ha megengedi, hogy otthagyjon 30 ezer forintot a vasarlo.
6/10 anonim válasza:
*bocsanat 7:50kor akart lenni 8;50 helyett
7/10 anonim válasza:
Engem is zavar, de ha már kasszát zártak nem lehet vásárolni. Kiscégek nyitva leszek végig, de egy nagy multi bevásárlóközpont proli alkalmazottjai pont leszarják, hogy most megveszed-e még azt a plüssfigurát meg bort meg csokit vagy nem.
8/10 anonim válasza:
De fel szokott néha kúrni engem is, főleg ha éjszakás vagyok, és ők ásítanak meg végeznének, aztán alig tudják felfogni, hogy valakinek akkor kezdődik el a nap.
9/10 anonim válasza:
Ezt én is utálom. Elhiszem, hogy kummantanak a munkában, nincs olyan, aki nem, de szerintem egy bolt olyan hely, ahol akár zárás előtt 15-5-3 perccel is tehesd már meg, hogy vásárolsz és kártyával fizetsz.
10/10 anonim válasza:
A 20:00-ás zárás az 20:00, nem 19:57.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!