#1: mindenkinek, a legszebb nőknek is vannak előnytelen pillanataik.
A média agymosottak között van, aki elhiszi, hogy egyesek 0-24, minden áldott nap tökéletesek.
átlagos. lehet róla nagyon szép, és nagyon előnytelen képet is készíteni.
de amúgy úgy gondolom az átlagot, hogy pontosan a legszebb és a legcsúnyább között van; tehát aki a pontos középpont, és úgy átlag.
mert lenne amúgy a másik átlag, hogy egy átlagos ember szép. tehát ha kimegyünk az utcára, és meglátunk egy random embert; ott az emberek 90%-a nagyon szép. de tehát fönt most nem azt értettem az átlagos alatt, hogy általános, tehát ami az általános;hanem, hogy a legszebb és a legcsúnyább közötti átlag; tehát nem is túl csúnya, és nem is túl szép, hanem pontosan a kettő közötti; tehát szépnek meg csúnyának se nevezhető; hanem olyan közepes. tehát vesszük a két szélsőséget; pl 1-es a legkevésbé szép, és 10 a legszebb, akkor ő olyan 5 és feles; tehát pont a legszebb-és a legcsúnyább; pont a szép és a csúnya között van.
de amúgy most ránéztem újra, kicsit szerintem inkább szép, mint nemszép, tehát a közép felől a szép felé billen. tehát akkor mondjuk 6-ra megy föl az 5,5 , tehát inkább szép, mint nem, de nem kiemelkedően. remélem jót írtam, remélem, nem bántottam meg senkit, ha igen, bocsi; viszont puszilok mindenkit.
amúgy tényleg pl számíthat az arckifejezés, lehet még trükközni, hogy milyen szögből, milyen megvilágításból készítünk egy képet; pl ez is számíthat, meg még esetleg, hogy van-e rajta smink, és hogy szép-e a sminkje; meg ilyesmik; tehát ezt így már csak külön írom, hogy számíthat hogy jó szögből legyen fotózva a kép, amelyik szögből a legszebb az arca valakinek; hogyha képet akar csinálni/csináltatni magáról; meg még, hogy hogy esik rá a fény; tehát pl próbálgathatja az ember, bárki, lehet vele kísérletezgetni, hogy melyik szögből, milyen fényben néz ki a legjobban. Például én is anno megmondtam a tablófotósnak, hogy melyik szögből fotózzon, mert úgy tetszem a legjobban magamnak : )
bocsi mégegyszer szal,ha valakit megbántottam , remélem, nem bántottam meg senkit, ha igen, bocsi; remélem, jókat írtam; puszilok mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!