Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a nő?

Szerintetek szép ez a nő?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. dec. 11. 08:41
A kérdező szavazást indított:
nagyon szép
szép
átlagos
csúnya
nagyon csúnya
46 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Elég mellbevágó a különbség a két kép között.
2021. dec. 11. 08:46
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
1es annyira nem. Az egyik beállított szép smink én, a másik, ha jól sejtem valami sorozatból kivágott kép, ahol cél volt, hogy ne legyen vonzó. De a valóságban is kb ilyen, ha random kapnak le, amikor nem figyelsz a mimikádra, nincs belőle a smink, nincs beállítva a hajad stb. Van barátnőm, akiről szoktam képeket csinálni, ha túrázunk, mert el tudom úgy kapni a pillanatot, hogy minden csalás nélkül (photoshop stb) is gyönyörű. Holott, egy átlagos csaj, ha rosszabb napjain nézem, talán az se. Simán van ekkora különbség a beállított és a natúr képek között.
2021. dec. 11. 08:56
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

#1: mindenkinek, a legszebb nőknek is vannak előnytelen pillanataik.

A média agymosottak között van, aki elhiszi, hogy egyesek 0-24, minden áldott nap tökéletesek.

2021. dec. 11. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
#3 Köszönöm a kioktatást, szerintem senki nem gondolja, hogy mindig mindenki tökéletesen néz ki vagy kéne kinéznie. Ettől függetlenül, itt akkora a különbség, hogy háromszor is meg kellett néznem, hogy ugyanaz a személy van-e a két képen. Egyébként szerintem nem csúnya ez a nő, csak a második kép tényleg botrányosan előnytelen, míg az első határozottan előnyös.
2021. dec. 11. 09:04
 5/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Az ilyenből 12 egy tucat.
2021. dec. 12. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Helyes, kedves.
2021. dec. 13. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:

átlagos. lehet róla nagyon szép, és nagyon előnytelen képet is készíteni.

de amúgy úgy gondolom az átlagot, hogy pontosan a legszebb és a legcsúnyább között van; tehát aki a pontos középpont, és úgy átlag.

mert lenne amúgy a másik átlag, hogy egy átlagos ember szép. tehát ha kimegyünk az utcára, és meglátunk egy random embert; ott az emberek 90%-a nagyon szép. de tehát fönt most nem azt értettem az átlagos alatt, hogy általános, tehát ami az általános;hanem, hogy a legszebb és a legcsúnyább közötti átlag; tehát nem is túl csúnya, és nem is túl szép, hanem pontosan a kettő közötti; tehát szépnek meg csúnyának se nevezhető; hanem olyan közepes. tehát vesszük a két szélsőséget; pl 1-es a legkevésbé szép, és 10 a legszebb, akkor ő olyan 5 és feles; tehát pont a legszebb-és a legcsúnyább; pont a szép és a csúnya között van.

de amúgy most ránéztem újra, kicsit szerintem inkább szép, mint nemszép, tehát a közép felől a szép felé billen. tehát akkor mondjuk 6-ra megy föl az 5,5 , tehát inkább szép, mint nem, de nem kiemelkedően. remélem jót írtam, remélem, nem bántottam meg senkit, ha igen, bocsi; viszont puszilok mindenkit.

amúgy tényleg pl számíthat az arckifejezés, lehet még trükközni, hogy milyen szögből, milyen megvilágításból készítünk egy képet; pl ez is számíthat, meg még esetleg, hogy van-e rajta smink, és hogy szép-e a sminkje; meg ilyesmik; tehát ezt így már csak külön írom, hogy számíthat hogy jó szögből legyen fotózva a kép, amelyik szögből a legszebb az arca valakinek; hogyha képet akar csinálni/csináltatni magáról; meg még, hogy hogy esik rá a fény; tehát pl próbálgathatja az ember, bárki, lehet vele kísérletezgetni, hogy melyik szögből, milyen fényben néz ki a legjobban. Például én is anno megmondtam a tablófotósnak, hogy melyik szögből fotózzon, mert úgy tetszem a legjobban magamnak : )

bocsi mégegyszer szal,ha valakit megbántottam , remélem, nem bántottam meg senkit, ha igen, bocsi; remélem, jókat írtam; puszilok mindenkit.

2021. dec. 25. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!