Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudom begöndöríteni a...

Hogy tudom begöndöríteni a hosszú hajamat?

Figyelt kérdés
Fenék közepéig ért a hajam most levágattam csípőig. Tudni kell hogy szög egyenes a hajam és vékonyszálú de amikor a hátam közepéig ért sem tudta még a fodrász sem begöndöríteni. 3 fodrásznál voltam de egyik se tudta, úgy néztem ki mint akit téptek, tiszta kócos volt az egész vagy pedig amire a végére ért a hajamnak addigra amit elsőnek csinált teljesen kirúgta magát. Nem egyszerű mert a súly lehúzza de hátha van valakinek valami ötlete ami neki bevált. Lesz egy esemény amire nagyon kikell öltözni és már nem tudok mit kezdeni a hajammal. Valami olyan tipp aki hasonló cipőben van bevált valami taktika? Egy estére kéne hogy negmaradjon szóval nem nagyon tartósra gondolok. Esetleg ha nincs ötlet akkor egyenes hajhoz milyen frizurát csináltassak?(estélyibe kell lenni)
2021. dec. 9. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Kúpvas
2021. dec. 9. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Triplavas, annál mindegy a technika miatt hogy milyen hosszú a haj. És javaslom, hogy használj hővédőt is.
2021. dec. 10. 00:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!