Túl rövidre vágta a fodrász a hajamat. Mit tegyek?
Szóval tegnap sikerült beleakadnom egy hihetetlenül tehetségtelen fodrászba, és teljesen elcseszte a hajamat. Nagyon rövid lett és nagyon hülyén nézek ki, és nagyon kugli fejem van... fáj tükörbe is nézni, és csak szidom magamat miért mentem el fodrászhoz :DDD eltakarni meg nem tudom, mivel ahová én járok "dolgozni", ott tilos hordani bármilyen sapkát is
Milyen étrend, vitaminok, egyéb más dolgok tudnak hozzájárulni a gyors hajnövekedéshez? 2 hét alatt sikerülhet kb. 1 centit növeszteni, szóval újra el tudom menni egy jobb fodrászhoz? Hozzáteszem, fiatal férfi vagyok, de a hajam a legfontosabb nekem.
Ne haragudj hogy nem a kérdésre válaszolok de szerintem annak örülj hogy nem egy hölgy vagy.
Ugyanis velem is történt már ilyen csak akkor arról volt szó hogy a csípőig érő hajam 30p leforgása alatt a nyakamig sem ért. Az kicsit más
én is szeretem a hajamat.
De mondjuk ez már túlzás.
26F
Mondhatom azt is hogy egy nagy félreértés miatt.
Röviden annyi hogy el akartam ajándékozni a hajamat rászorulóknak. Elmentem fodrászhoz. Tudattam ezt vele. Erre van egy "szabvány" hogy hol kell összegumizni a hajat ilyenkor stb.
Előkészítette a hajamat a fodrász. Mondtam neki hogy a vállam fölé ne érjen a hajam. A gumi a vállam alatt volt szóval nem aggódtam.
Vágta le a hajamat és a gumi fölött még kb. 8-10cm maradt. Nem is értettem a helyzetet és a végén pedig a hajam a számat súrolta
10.
Már az is baj ha egy férfi igényes és ad magára??
Te biztos egy egyszerű szőrös jeti lehetsz akik azt hiszik attól férfiak ha minél kevesebbet foglalkoznak magukkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!