Mi a különbség a 2 csiszológép között? Érdemes a drágábbat megvenni?
A perfect nailses pont 20 ezer, a másik ránézésre ugyanazt tudja csak fele annyiba kerül.
Otthoni használatra kellene, géllak/acryl zselé eltávolítására.
A nagyon gagyi, noname 6-10 ezer forintos csiszológépeket ne vedd meg, akkor már inkább sima reszelővel szedd le. A gagyi csizsológépek rezegnek, amivel tönkreteszed a kezedet, és a körmödet is, nem lehet vele pontos, és biztonságos munkát végezni.
A perfectes 20 ezres nem véletlenül annyi, amennyi. Teljesen rezgésmentes, és könnyű, nagy teljesítményű (erősebb, mint az emagos linken lévő).
Nekem munkához a JD8500-as gép van, otthoni használatra is jó lehet, örök kis gép lenne, mert tényleg bírja a strapát, rezgésmentes, bár a kézi egység lehetne picit könnyebb is. Vannak még JD gépek, amik kevesebbet tudnak, de otthoni használathoz elképzelhető, hogy azok is jók, viszont nem próbáltam őket, nem tudok saját tapasztalatról beszélni.
Mikor tanfolyamra jártam, az egyik lány használta ezt a gépet: [link] ő otthon csinálta a saját, illetve 2-3 barátnő körmét vele. Ilyen felhasználáshoz elég volt neki, aztán kipróbálta az enyémet, és azt mondta ég és föld a kettő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!