Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen parfümöt ajánlotok?

Milyen parfümöt ajánlotok?

Figyelt kérdés

15 éves leszek és eddig van mexx meg diesel-ből több féle is és most megint parfümöt szeretnék kérni és kíváncsi lennék a véleményetekre hogy nektek melyik tetszik és megköszönném ha azt is leírnátok kb. hogy milyen illattú édes vagy hasonlók:)

egyszer egy olyan parfümöt éreztem hogy iylen vattacukor illatú és nagyon nagyon megtetszett csak sajnos nem tudom hogy melyik lehet ez a parfüm ha valaki ismeri megírhatná a nevét

a gyümölcsöset nem nagyon kedvelem

köszi előre is a válaszokat

2008. dec. 13. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bvlgari rose essentielle (asszem így kell leírni...) rózsa illatú, és nagyon fincsi (nem túl erős, de kellemes) meg esprit parfümök is finomak de nincs a közeledben DM? vagy Müller?? vagy valamilyen drogéria?? ott végigszagolhatod a kínálatot...
2008. dec. 13. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:
a britney spears is édes!
2008. dec. 13. 17:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a Puma-Flowing-nak van egy picit vattacukorhoz hasonó illata..:D Én nagyon szeretem a Pumákat, de a kedvenc parfümöm az a Lacoste-Dream Of Pink..Ezzel csak egy baj van, hogy limitált kiadású, és már Magyarországon nem is lehet kapni, így külföldről rendelem..:D
2008. dec. 13. 21:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Szeretem a Puma Flowing-ot(erős, édes), Creat-ot (könnyed nőies), Miss Elit-et (szerintem ez vattacukros), Gn Tonic-ot (savanykás és fokozatosan lesz édesebb), Pink Adidas-t (gyümölcsös, virágos), Kylie Darling (édes)
2008. dec. 14. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
jajj Gin Tonic
2008. dec. 14. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nemrég kaptam egy Wistful nevű parfümöt, előtte avon rózsásat használtam... a Wistful annyira jó illatú, hogy azóta az avon rózsásat kifejezettn büdösnek érzem :D szóval Wistful foreva :)
2008. dec. 15. 12:17
 7/11 A kérdező kommentje:
uuhh köszi szépen:D
2008. dec. 15. 14:15
 8/11 anonim ***** válasza:

én ismerek egy nagyon durva vattacukros parfümöt a pink sugart..lehet arra gondolsz te is..belinkelem a képét..sokáig megmarad az illata egyébként és árban is ki lehet bírni..igaz én nem vagyok oda az ilyen illatokért, mert nekem sok egy idő után...nahh, de remélem segítettem valamicskét..

[link]

2008. dec. 15. 21:29
 9/11 A kérdező kommentje:

úúhhh köszike:Dpont ez az csak sose jutott eszembe:D

nagyon köszi:D

2008. dec. 16. 16:15
 10/11 anonim ***** válasza:

nincsmit:D

örülök, hogy valakinek segíthettem:):P

2008. dec. 17. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!