Nem vagyok helyes asszem. Vagyis van mikor azthiszem, hogy milyen helyes vagyok, van mikor nem. Most akkor milyen vagyok?
Vannak jó képeim, és vannak nagyon rosszak...
Van mikor jól nézek ki tükörben, és van mikor nem.
Fiú vagyok... De tegnap tetszettem magamnak, ma nem...
Most akkor milyen vagyok valójában? vagy tényleg napról napra változom?
Képet ha adtok MSN-t, küldhetek.
Ezzel én is hasonlóképp szoktam lenni, van mikor kifejezetten szépnek, máskor csúnyának látom magam, vagy épp olyan semmilyennek. Fotóknál szintén, van amin nagyon szép vagyok, máskor meg úgy nézek ki rajtuk, mint egy gnóm. XD
Fotók esetében azt tudom mondani, hogy vannak előnyös megvilágításban készült képek, amiken csudajól tud kinézni az ember, viszont egy előnytelenen minden hiba jobban látható stb.
A tükör dolog meg alapvetően tényleg hangulatfüggő. Mert ha mondjuk rossz napod van, akkor alapvetően hajlamosabb vagy negatívan látni mindent, beleérve magadat is, de a hangulatod kiütközik az arcodon is.
Egy boldog, elégedett, önmagát teljesen elfogadó ember akkor is ragyogóan szép tud lenni, ha amúgy nem egy nagy eresztés...
Az ábrázatod még függhet attól is, hogy mondjuk mennyire vagy kipihent. Mert pl. ha fáradt vagy, netalántán másnapos, vagy akármi, akkor az szintén kiütközik az arcon, és az eléggé leharcolt ábrázatot eredményez.
De abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy a lányok úgyis különbözőképp fognak téged látni. Olyan nincs, hogy valaki mindenkinek tetsszen.
Énis ilyen vagyok lányban xD Pl képek már megvan egy póz amiben szép vagyok és mindig úgy csinálok képeket, de am nem gondolom magam szépnek, pedig a tükörben szépnek látom magam, de ha csinálok egy képet meg tiszta ocsmány viszont az útcán meg pasik köszöngetnek nekem meg b.nőmnek h helló lányok de ezek ismeretlen pasik...am ha gondolod küldj egy képet privibe és én megmondom h helyes vagy-e, ehhez értek nagyon :P
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!