Gloe up tippek?

Figyelt kérdés
Eldöntöttem, hogy meg akarok változni, ami érdekében bármit megteszek. Elegem van már, hogy mindenhonnan kinéznek, és nem találnak elég jónak. Leszeretném zárni ezt az időszakot végleg, és újrakezdeni mindent "jobb" esélyekkel.

2021. nov. 20. 20:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Glow* na mindegy XD
2021. nov. 20. 20:08
 2/4 Noren1989 ***** válasza:
58%

Haj, arcàpolàs, új ruhàk?

Esetleg új manikűr? 😉

2021. nov. 20. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ,honnan indulsz.De írok pár tippet.

Szerintem az első és legfontosabb,a fogak.Ha van rossz fogad vagy amit tömni kell,csináltasd meg.Nem kell feltétlenül fogfehérítésre menni,szerintem elég ha mind meg van csinálva.

Egészséges étrend- edzés,ezt nem részleteznèm,mert a csapból is ez folyik.

Nekem nagyon sokat segített a hialuronsavas-kollagén étrendkiegészítő,valahogy az egész bőrszerkezetet javítja.Ugyanúgy sokat segített a hajvitamin (többfélét próbàltam és mind jó volt amúgy).Hajmosás után szinte nincs is haj a kádban.

A szemöldöktetoválás is jó ötlet szinte majdnem minden esetben,de ha sok szemöldököd van,szedesd ki profival.

Fodrászhoz szinte mindenki jár.Én mondjuk még nem mertem magam teljesen rábízni egyikre sem,de egy kis extra szín szerintem mindenkinek jól áll (nem lilára gondolok,hanem mondjuk egy pár árnyalattal sötétebb vagy világos tincseket mint at eredeti) meg egy kis vágás mindig jót tesz.

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

2021. nov. 20. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Jakk, ugy en is most tervezek ilyet :D

Leirom, hogy mit teszek (sok lesz az atfedes a harmas valaszadoval)

Novesztem a kormom/hajam

Figyelek a napi folyadekbevitelre, igyekszem teljes novenyi etrenden lenni

Heti 3x edzek

Bujom a webshopokat es a turikat kulonleges, de olcso darabokert

Szempilla lifting, szemoldokszedes

Borradir, minden nap testapolozas

Ipl szortelenites

Hajvitamin + vettem a fodraszkellekesben ollot, azzal vagom a toredezett vegeket

Pedikur, sarokreszeles

Fogfeheritos fogkrem (+ fogko leszedesenek intezese folyamatban van)

2021. nov. 22. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!