Gloe up tippek?
Haj, arcàpolàs, új ruhàk?
Esetleg új manikűr? 😉
Ez attól függ,honnan indulsz.De írok pár tippet.
Szerintem az első és legfontosabb,a fogak.Ha van rossz fogad vagy amit tömni kell,csináltasd meg.Nem kell feltétlenül fogfehérítésre menni,szerintem elég ha mind meg van csinálva.
Egészséges étrend- edzés,ezt nem részleteznèm,mert a csapból is ez folyik.
Nekem nagyon sokat segített a hialuronsavas-kollagén étrendkiegészítő,valahogy az egész bőrszerkezetet javítja.Ugyanúgy sokat segített a hajvitamin (többfélét próbàltam és mind jó volt amúgy).Hajmosás után szinte nincs is haj a kádban.
A szemöldöktetoválás is jó ötlet szinte majdnem minden esetben,de ha sok szemöldököd van,szedesd ki profival.
Fodrászhoz szinte mindenki jár.Én mondjuk még nem mertem magam teljesen rábízni egyikre sem,de egy kis extra szín szerintem mindenkinek jól áll (nem lilára gondolok,hanem mondjuk egy pár árnyalattal sötétebb vagy világos tincseket mint at eredeti) meg egy kis vágás mindig jót tesz.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Jakk, ugy en is most tervezek ilyet :D
Leirom, hogy mit teszek (sok lesz az atfedes a harmas valaszadoval)
Novesztem a kormom/hajam
Figyelek a napi folyadekbevitelre, igyekszem teljes novenyi etrenden lenni
Heti 3x edzek
Bujom a webshopokat es a turikat kulonleges, de olcso darabokert
Szempilla lifting, szemoldokszedes
Borradir, minden nap testapolozas
Ipl szortelenites
Hajvitamin + vettem a fodraszkellekesben ollot, azzal vagom a toredezett vegeket
Pedikur, sarokreszeles
Fogfeheritos fogkrem (+ fogko leszedesenek intezese folyamatban van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!