Egy fiúnak nagyon gáz a műkörmös tanfolyamra elmenni mint "modell"? Barátnőm megkért rá. Valaki leírná mi történik ott, aki már volt ilyenen?
Úgy volt hogy a barátnője körmét csinálja, de ő beteg lett. Nekem kéne elmenni helyette. Műkörmöt fogják tanulni. Azt mondta a végén leszedi.. Szerintetek ciki lenne bevállalni?
Mi történik egy ilyenen, valaki leírná aki már volt? Barátnőmet kérdeztem, de csak pár szót mondott meg h ne aggodalmaskodjak annyit..
"Azt mondjátok akkor mondjam inkább hogy nem megyek?"
Ember, probalj mar egy picit hatarozottabb es onallobb lenni! xD
Hogy legyek határozott egy olyan dologban amiről fogalmam sincs? Odamegyek, nemtom mi lesz. Megcsinálja a barátnőm a körmömet rózsaszínre, csicsás kövekkel, körbeállnak, kiröhögnek.. még az is lehet h férfiatlannak fogok tűnni a barátnőm szemében.. VAGY tök jó buli lesz, lesznek más srácok is, el lehet majd poénkodni, és a barátnőm odáig lesz a hálától, hogy milyne jófej vagyok
Feltettem egy kérdést, hogy kb mire számítsak ott (remélem majd válaszolnak hozzáértők is) eddig egyetlen hasznos választ kaptam, a 6-ost (ami érdekes módon mások lepontoztak ). Meg hogy ciki-e? Most ezt én honnan tudjam?
Az önállóság ott kezdődik hogy utánajársz a dolgoknak és utána döntesz. Ha mindenre ami új nekem rávágnám helyből h NEM akkor egész életemben a négy fal között ülnék kb
Nem poénkodni mész oda. Ott tanulnak az emberek, nem beszélgetnek feleslegesen. Teljesen mindegy milyen körmöt fog neked csinálni ha úgyis leszedi a végén. Nem attól a pár óra hosszától fogsz férfiatlan lenni.
Mire számíthatsz? Oda mentek, leültök, a tanar tanít a diákok pedig el lesznek foglalva a saját modelljükkel, senki sem fog veled foglalkozni, mindenki tisztában van vele hogy csak azért mentél el mert nem volt más.
Valamiféle komplexusai lehetnek azoknak, akik szerint ez ciki, megalázó vagy férfiatlan, nem a tököd lesz levágva, a végén pedig úgyis leszedi.
Igaza van a barátnődnek, ne aggodalmaskodj, legyél kicsit lazább, ne úgy ülj oda, feszengve, mintha valami nyilvános megaláztatáson lennél, mert az tényleg ciki, inkább mondjad viccesen, hogy pl nagyon szexi lett a körmöd.
"nem a tököd lesz levágva"
Hat pedig igy indul az ut a kozonseges papucsallatta valas iranyaba. :) Mondjuk ha ennyire bamba, akkor elobb-utobb megtalalna az urnojet, aki par ev alatt kiszivja belole az eleterot (es penzt), aztan dobbant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!