Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi van a táskátokban egy...

Mi van a táskátokban egy átlagos sulis nap?

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 19:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
könyvek, füzetek, tolltartó, innivaló, ennivaló, fésű
2010. szept. 4. 20:02
 12/24 anonim ***** válasza:

Az órarendemnek megfelelő könyvek és füzetek, tolltartó (benne toll, ceruza, radír, szövegkiemelő, szerencsepénz :D), pénztárca, irattartó, víz, rágó, fésű, zsepi, mobil, számológép.

Ezek azok amik mindig (kivéve ha otthon nem felejtem valamelyiket).

2010. szept. 4. 20:22
 13/24 anonim ***** válasza:
füzet,könyv,tolltartó,ha van tesi akkor spray,sok zsepi(allergia..:/),kaja,víz,teló,kulcs,bérlet,pénz
2010. szept. 4. 21:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Sulis cuccok( tanszerek) , egy fél literes ásványvíz, rágó, zsepi, nesszeszer( benne: sok-sok gyógyszer, betét, tampon,ragtapasz, Nivea arckrém, mert nagyon száraz a bőröm), kulcs, esernyő, általában bedobok reggel egy jó reggeltet is. Ennyi. Ja és persze telefon:P 16L
2010. szept. 4. 22:13
 15/24 anonim ***** válasza:
könyvek, füzetek, tolltartó, dezodor, tampon, parfüm, szemceruza, szájfény, szempillaspirál, rubikkocka, kártya, kulcscsomó, zsepi, mp4, telefon, pénztárca, 1-1,5 l víz, gyümölcsök, tükör, hajgumi, algopirin... kb ennyi xD
2010. szept. 4. 22:47
 16/24 anonim ***** válasza:
füzetek, könyvek, tolltartó, 1 üveg ásványvíz, zsebkendő, kulcs.
2010. szept. 5. 09:55
 17/24 anonim ***** válasza:

1 füzet amibe több tantárgyat lehet írni, pár könyv, betét, tampon, labello, szájfény, szemhéjtus, szemceruza, szempillaspirál, alapozó, púder, rágó, két fésű, hajvasaló, parfüm, dezodor, innivaló, kaja, zsepi, néha hajlakk, esernyő ha borús idő van, tesicucc ha tesi van, néha 1-2 cipő, 3 gyújtó, karkötők, fülbevalók...asszem most ennyit szoktam vinni.

17/L

2010. szept. 5. 15:37
 18/24 anonim ***** válasza:

1füzet 1toll,cigi gyújtó, kulcs bérlet pénztárca parfüm spray.

ha van erőm felkelni időben,akkor kaja.

2010. szept. 5. 16:34
 19/24 anonim ***** válasza:

Én ugyan egyetemista vagyok, de...

-füzetek (attól függ, hány órám van), ill. tankönyv, ha kell órára

-mp3-lejátszó

-pénztárca

-mobil

-iratok (diák, személyi, lakcímkártya, TAJ-másolat... pontgyűjtős vackok, kuponok :D stb.)

-kulcs

-zsebtükör

-ajakápoló, korrektor, aznap viselt rúzs/szájfény (ha meg egyetemről megyek olyan helyre, ahova szeretném kisminkelni magam, de reggel nem tudtam, kis sminktáskában vmi alap, könnyen elkészíthető smink

-vmi könyv

-hajkefe

-parfüm

-Bp-térkép

-esernyő

-időjárásfüggően lehet benne kardigán, sapka, sál, napszemüveg

(+ járulékosan több nappal ezelőtti Metropolok, szórólapok, ingyenes egyetemen szerzett újságok, prospektusok/programajánlók, egyéb szemét, random gyűrűk és karkötők :D)

2010. szept. 5. 16:56
 20/24 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok-tolltartó is van :D
2010. szept. 5. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!