Mi van a táskátokban egy átlagos sulis nap?
Az órarendemnek megfelelő könyvek és füzetek, tolltartó (benne toll, ceruza, radír, szövegkiemelő, szerencsepénz :D), pénztárca, irattartó, víz, rágó, fésű, zsepi, mobil, számológép.
Ezek azok amik mindig (kivéve ha otthon nem felejtem valamelyiket).
1 füzet amibe több tantárgyat lehet írni, pár könyv, betét, tampon, labello, szájfény, szemhéjtus, szemceruza, szempillaspirál, alapozó, púder, rágó, két fésű, hajvasaló, parfüm, dezodor, innivaló, kaja, zsepi, néha hajlakk, esernyő ha borús idő van, tesicucc ha tesi van, néha 1-2 cipő, 3 gyújtó, karkötők, fülbevalók...asszem most ennyit szoktam vinni.
17/L
1füzet 1toll,cigi gyújtó, kulcs bérlet pénztárca parfüm spray.
ha van erőm felkelni időben,akkor kaja.
Én ugyan egyetemista vagyok, de...
-füzetek (attól függ, hány órám van), ill. tankönyv, ha kell órára
-mp3-lejátszó
-pénztárca
-mobil
-iratok (diák, személyi, lakcímkártya, TAJ-másolat... pontgyűjtős vackok, kuponok :D stb.)
-kulcs
-zsebtükör
-ajakápoló, korrektor, aznap viselt rúzs/szájfény (ha meg egyetemről megyek olyan helyre, ahova szeretném kisminkelni magam, de reggel nem tudtam, kis sminktáskában vmi alap, könnyen elkészíthető smink
-vmi könyv
-hajkefe
-parfüm
-Bp-térkép
-esernyő
-időjárásfüggően lehet benne kardigán, sapka, sál, napszemüveg
(+ járulékosan több nappal ezelőtti Metropolok, szórólapok, ingyenes egyetemen szerzett újságok, prospektusok/programajánlók, egyéb szemét, random gyűrűk és karkötők :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!