Szerintetek külseje alapján milyen származásúnak néz ki Emily Ratajkowski?
Figyelt kérdés
Nem provokációnak szánom a kérdést.Elvileg lengyel, ír, nemet, és zsido származású, külseje alapján milyennek gondoljatok?
Szerintem egyébként kicsit hasonlít némelyik képen Natalie Portman-re.
2021. nov. 17. 12:00
1/12 anonim válasza:
A zsidóság látszik rajta.
Szeeintem nem hasonlít Portmanre.
2/12 anonim válasza:
en kicsit latinos beutesunek erzem, olyan spanyolsnak, portugalnak vagy brazilnak modanam. a zsidosag tenyleg latszik rajta, a tobbihez kinezetileg nem sok koze van. nekem vmiert penelope cruz jut rola eszembe, talan az orra-szaja miatt.
3/12 A kérdező kommentje:
Láttam a szuleirol képet, hozzájuk képest elég egzotikus külsejű lett :)
2021. nov. 17. 13:37
4/12 anonim válasza:
Nekem egyből az ugrott be róla, hogy zsidó, még mielőtt elolvastam a leírásban, hogy az. Azt nem tudom megmagyarázni, hogy pontosan mitől gondolom annak.
5/12 anonim válasza:
Indiai. Nagyon csunya no. Kellene neki meg orrplasztika.
6/12 A kérdező kommentje:
Azért azt nem mondanám hogy nagyon csúnya, sokan vannak odáig érte, férfiak, nők is, a teste ami kiemelkedő, az arca inkább érdekes, nem klasszikusan szép.
2021. nov. 20. 19:22
7/12 anonim válasza:
Szerintem a teste sem kiemelkedő.Egy sovány, pálcika testű nő.Ennyi.
8/12 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, akik olyat kommentelnek, hogy nagyon csúnya, azok hogy néznek ki. Valószínűleg Quasimodo is megirigyelné őket.
9/12 anonim válasza:
Kicsit roma beütésű szerintem. Szép alakja van, de arcra szegény nem egy szép látvány.
10/12 anonim válasza:
Utolsó, kinek mi. Rajtad kívül több millió pasinak meg bejön ez a modell típusú arc, dús száj. Elég közkedvelt, nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!