Milyen a felsőtestem? (kép)
Figyelt kérdés
Tudom, nem a legszebb, de gyúrok, meg eddzek mint az állat, és érdekelne hogy kb a mostaniról mit gondoltok. 15-17 éves korosztály
2010. szept. 4. 17:29
1/20 anonim válasza:
Hmm..egész jó :D
Kezd alakulni,jó lesz az ;P
2/20 A kérdező kommentje:
thx:) Kort is irjatok pls
2010. szept. 4. 17:37
3/20 anonim válasza:
Jajjjjjjjjjjjjjjj szabii nem gondoltam volna, hogy tényleg felteszed xD
4/20 anonim válasza:
Szeintem alakul télleg nem alegjobb de jo lesz egy idő után
6/20 anonim válasza:
nagyon guszta, ahogy a szőrös hónalj befigyel.
7/20 anonim válasza:
A magam részéről a kicsit szálkásabb típus kedvelem, de kitartó munkával biztosan szép felsőtested lesz.:)
16/l
8/20 anonim válasza:
alakul...még kell rajta dolgozni.kicsit hízásra hajlamosnak tűnsz nekem...bocsi
9/20 anonim válasza:
az a hónalj...2010ben tényleg nem divat szőrteleníteni...a felötested alakul.de azért egy farmert is felvehettél volna mert az a mackó alsó...mint aki fát vágni ment reggel négykor
10/20 anonim válasza:
Minek hordjon otthon farmert? Itthon én is mackóba vagyok, mert kényelmes.. A szörös honalj. Miért, talán előirás, hogy szőrteleniteni kell? Undoritto, ha egy pasi olyan mint egy csupasz kukac! Amúgy szerintem jó, még egy kicsi és tökéletes lesz!:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!