Pár napja szúrattam a egy új fülbevalót (felülre a porc részbe). Kb 1 hét múlva megyek fogorvoshoz röntgenre,viszont ott ki kéne venni. Olyankor már ki lehet? Vagy hogy van ez? (Röntgen után egyből vissza raknám)
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 18:34
1/2 anonim válasza:
Nem kell kivenni még panoráma röntgennél sem. Nyugodtan benne maradhat, nem fog a füled teteje látszani a röntgenképen. Az alsó fülbevalót kell kivenni. Nekem orrpiercingek is bent maradtak, sőt a fülemben mindegyik és az alsó pár látszik, de nem zavarja be a képet. Aki fogászati oldalról zavaró, azok az ajakékszerek, nyelvpiercing, ínyfék piercingek, cheek piercing. Ahol mindent ki kéne venni, az az MR vizsgálat, de azt semmi esetben sem végeznek fogászat miatt.
Amúgy a porcos ékszereket legalább 3 hónapig nem ajánlott még kivenni sem. Nagyon lassan gyógyul. Persze, ki lehet venni és utána relatív könnyen vissza is lehet tenni, de fájni fog, esetleg vérezhet is.
2/2 Metionin válasza:
Nem kell kivenni, nekem is csak a 2-2 cimpásat kellett. Tragusok, indu, helix maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!