Ennek a lánynak 10 skálán mennyit ér al alakja ?
2021. nov. 7. 12:41
11/18 anonim válasza:
Hát, nálam kuka :-), vagyis taszítanak az ilyenek.
12/18 anonim válasza:
Alapvetően nem rossz, de nem is igazán fehér csávóknak való az ilyesmi, latinok meg feketék azok tudnak bánni ezzel a formával :)
13/18 anonim válasza:
Én gádzsó vagyok és azt mondom perfekt a kicsike. Bomba alakja van karcsú derékkal.
14/18 anonim válasza:
Nagyon büszke a popsira,de annyira nem jó.
10/6
15/18 anonim válasza:
1/10
Na jooo, de csak azért, mert Nőből van :-).
16/18 anonim válasza:
6/10 nekem, de nem az alakja a fő probéma. Számomra visszataszító, ha valaki ennyire mű, és magamutogató is.
17/18 anonim válasza:
16-nak.
Pontosan így van. De az összes szocmédia erről szól.
Ezért nem is vagyok fent egyiken sem, mert taszít ez az irányzat.
18/18 anonim válasza:
Nincs kb olyan kép, ahol rendesen látszik az alakja. De ha ez a rövid lábú, tepsiseggű nő ennyi embernek tetszik, akkor megnyugodtam, nem kell diétáznom. (Nyilván az sem javít az összképen, hogy kb értelmi fogyatékosnak néz ki, de alapból sincs szerintem különösebben jó alakja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!