Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez az alak thicc nek számít?...

Ez az alak thicc nek számít? Ha igen mennyire?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 4. 16:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom mit jelent ez a thicc, de nekem nem tetszik. Aránytalan
2021. nov. 4. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Annyira nem.. szerintem
2021. nov. 4. 22:32
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Aránytalan. Ronda.
2021. nov. 5. 21:40
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
szerintem az ő alakja már a "thicc" kategória, van hozzá annyi zsír fenék- és combtájékon, és ezek egyúttal elég erős kontrasztban állnak a vékonyabb derékkal.
2021. nov. 7. 22:47
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Hát sajnálom, hogy ezt mondom, de ilyen csúnyával se sokszor találkozok. Nem elég, hogy számomra dagi is, még rendkívül aránytalan is egyben. Nem lennék ennyire szigorú és nyers, ha valaki szimplán csak elhízott, hanem ezért már úgy gondolom tett is. Erre büszke, ez mesterséges, ez a célja. Azt sem mondom, hogy le kell szólni miatta, de aki ilyen alakot szeretne, vagy el is érte, az szerintem tudja, legyen tisztában azzal, hogy megoszló lesz az emberek véleménye és netán, ha szembe jön vele egy negatív kritika (kikért vélemény), akkor azt is tudja helyét kezelni azt, képes legyen elviselni. Mert nagyon sok embernek nem tetszik és nem is fog soha. Nyilván megvan a maga kis tábora, népszerűsége, de ennyi.
2021. nov. 7. 23:27
 16/18 anonim ***** válasza:
13%

Nahh egy újabb cimke. Legyen min ragódni a testképzavarosoknak, legyen miről csetelni az IQ hianyosoknak. Aki meg nem tudja óhhjajj, hogy mi az a thicc, azt lepontozzátok. XD Mert mi az hogy ezt a cimkét még nem ismeri?!

Kezdjetek el élni!

2021. nov. 8. 09:10
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 van egy szint, ami felett az embernek nem okoz problémát feldolgozni, hogy új kifejezések születnek.

van egy (nem túl magasan levő) szint, ami felett az ember nem szól hozzá a kérdéshez, ha azt se tudja, mit jelent a kérdésben szereplő kifejezés.

2021. nov. 8. 09:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha valós, több választ szeretne, akkor leírja, hogy mi az, még ha nincs pontos magyar megfelelője, akkor is, körülírva. Én memeknél láttam a szót, nem érdeklődési köröm a telt. Számomra a képen látható lány rendkívül aránytalan és csúnya. Sokan a "jó értelemben vett husis" alatt szerintem inkább kicsit mást értenek. Még az első képen el is megy (nekem ettől még nem tetszik), de a második borzalmas.
2021. nov. 8. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!