Budapesten hol tudok venni jó áron ezüst ékszert?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 14:17
1/5 anonim válasza:
Szia!
Régen az Apacsban vettem ezüst ékszereket, amelyeknek a minőségével elégedett voltam. Ez szemben áll az eladókkal, sokszor találkoztam náluk eladó bunkóval, ahol kínosan éreztem magam vásárlás közben. Habár most már az arany ékszereket jobban kedvelem, jó szívvel ajánlom az ekszer-eshop.hu-t is, náluk is találhatóak csinos ezüst ékszerek. Sok pickpack pontra kérheted és ott helyben fizethetsz.
2/5 anonim válasza:
Èn is az èkszer-eshop - ra voksolok. Gyors a szàllítàs is, szèpek a termèkek
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi😊
2021. nov. 4. 17:43
4/5 anonim válasza:
Apacsban vettem en is regen, de pont a rettenetes eladok miatt nem vasarolok inkabb mar ott.
Vajon ez kovetelmeny, hogy oda csak parasztokat vesznek fel? :D
5/5 anonim válasza:
Elsõ válaszoló vagyok. Nem tudom, hogy követelmény-e ez a stílus, de egyszer azon húzták a szájukat, hogy két tálcát (amin a figurás fülbevalóik vannak) is ki kellett venniük nekem a pultból. Nem vagyok egy hosszan válogató típus, de extra gyorsan végeztem, mert annyira kellemetlen volt a folyamatos fintorgás. Amikor itthon realizáltam, hogy nem is tetszik annyira a fülbevaló, amit sebtiben választottam, soha többet nem mentem vissza. Korábbi sztori: régen fültágítóm volt és szerettem volna egy másikat. Már nem tudom melyik boltjukban érdeklõdtem, de az eladó affektálva közölte, hogy náluk nincs, csak egy másik üzletükben. Mindezt olyan hangsúlyban, mintha számon kérné rajtam, hogy ezt nem tudom. Azt gondolom, hogyha normális hangsúlyban kérdezek, kérek valamit, ugyanez elvárható viszont. Én is dolgoztam eladóként az egyetem mellett, nem tudom mit szólt volna az akkori fõnököm, ha ilyen modorban szolgálom ki a vevõket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!