Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Patuska chatalternatiwe...

Patuska chatalternatiwe videójában szép ez a lány 4:00 kor?

Figyelt kérdés

#YouTube #Patuskachatalternatiwe #youtubvidik
2021. nov. 3. 00:00
A kérdező szavazást indított:
Átlagos, semmi kül.
Nem,csúnya.
Szép
12 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a vidi

2021. nov. 3. 00:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen szerintem szép, de mégsem annyira az esetem.
2021. nov. 3. 05:16
 3/7 anonim válasza:
Átlag feletti. De mindketten tudjuk hogy neked olyanod lesz mint a 0:01 es
2021. nov. 5. 17:15
 4/7 A kérdező kommentje:

3-as a neved elég találó az izlésednek :D amugy meg 0:01 es értelmi szintje, megegyezik a lányzóéval.

A szépség szubjektív, ha esetleg nem tudod az mit jelent tudakozódj, mert eltér a véleményünk nem kell közönségesnek lenni.

2021. nov. 5. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem ronda, de nagyon-nagyon bunkó buta csaj.
2022. jan. 9. 19:25
 6/7 A kérdező kommentje:

5-ös halottam hírėt :D meg hogy elėg könnyü vėrü.

Tanàcs Heninek hívjàk elvileg, volt fiu osztàly tàrsa ràm írt privàtba kicsit mesėlt ròla, Patuska videòjàba se tudta magàt türtöztetni, a viselkedėse undoritò utszėli ribizli.

A külsejėröl meg anyit, hogy egy anorexiàs kislànynak nöiesebb idomai vannak mint neki, meg egy jò kis fogszabàlyzàsra kaphatna egy beutalòt, a kèt nagy kapa fogàra.🤣

Hallom jò bekėpzelt, csak tudnàm mire arra hogy csak dupa push up melltartòba van melle, vagy arra hogy olyan buta mint a segg? ja ės a legtöbb kėpe amit àt küldtek filteres szarrà szerkesztett kėpek nagyon meg lehet magàval elėgedve.

2022. jan. 9. 20:09
 7/7 A kérdező kommentje:

[link]

itt az ùj insta fiòkja 🤣🤣🤣

Azòta jò kis dr*gos parti k*rva lett belöle bàr ez vàrhatò volt.

2022. jan. 30. 18:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!