Mennyire tetszenek a duci lányok nektek?
Figyelt kérdés
70-80kg gondolok.2021. nov. 2. 16:53
2/7 anonim válasza:
Sajnálom, de ez a kérdés elvtelen így, ebben a formában. Egyrészt a magasságod sem tudom, azt sem milyen az eloszlás (hol mennyi, és most nem elsősorban a keblekre gondolok), esetleg sok-e az izom vagy a csontok nehezebbek-e, na és ami még sokat számít: Mennyire feszes itt-ott.
3/7 anonim válasza:
Őrülten nagyon! Te duci lány vagy?
4/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez csak egy szám, és az se pontos. Ha tisztában lennék a magasságoddal, alkatoddal, arcformáddal, netán az öltözködési stílusoddal is, már tudnék valamit mondani a külsődről.
Látod? Közel sem ilyen egyszerű a történet.
5/7 anonim válasza:
Úgy kábé semennyire.
Én valamiért a telt nőknek jövök be, de legnagyobb sajnálatukra nem kölcsönös.
Számomra egy nő vékony és törékeny, attól vonzó.
F.
6/7 anonim válasza:
Nekem átlagos magassághoz ez a súly nagyon tetszene, a kifejezetten ducikat kedvelem.
De tény, hogy az eloszlástól is nagyon függ.
7/7 anonim válasza:
Sajnos észre sem veszem őket, pedig tudom, hogy ők is emberek, bár elég igénytelen hatást kelt bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!