Férfiak, szerintetek 163 centi magassághoz 58 kg sok?
Rengeteg mindentől függ. Hova hízol, hova megy a sok kiló, van e valamilyen betegséged, miért ennyi kiló vagy, van e valamilyen pajzsmirigy metegseged stb.
Amíg nem látok egy vérképet és egy pajzsmirigy kivizsgálást addig csak azt tudom mondani, hogy b$"ználak egyszer, kétszer.
Ha arányos (értsd, kb C melleid is vannak hozzá), és széles a csípőcsontod is, vagy sok izmom van, akkor pont jó.
De minket férfiakat nem a mérleg nyelve érdekel, és nem is az hogy vékony vagy vastagabb a csaj. Arányos legyen, feszes és persze arAnyos is ^_^
Nincs semmilyen betegségem.
56 kg voltam, de a fogamzásgátló miatt kicsit jobb lett az étvágyam, és 58 kg-ra mentem fel. Viszont ennél tovább nem engedem magam.
Igazából láthatóan híztam mellre (elég kicsike volt, kis maroknyi, most azért teltebb sokkal).
A popsim lett formásabb még egyesek szerint. Szóval SZERINTEM előnyömre vált, csak kíváncsi voltam, hogy így pusztán számok alapján mit gondoltok. Köszi Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!