Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak, szerintetek 163...

Férfiak, szerintetek 163 centi magassághoz 58 kg sok?

Figyelt kérdés
Csak így kép nélkül, saccra mit gondoltok?
2021. nov. 1. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem!
2021. nov. 1. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
18%

Rengeteg mindentől függ. Hova hízol, hova megy a sok kiló, van e valamilyen betegséged, miért ennyi kiló vagy, van e valamilyen pajzsmirigy metegseged stb.

Amíg nem látok egy vérképet és egy pajzsmirigy kivizsgálást addig csak azt tudom mondani, hogy b$"ználak egyszer, kétszer.

2021. nov. 1. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
32%

Ha arányos (értsd, kb C melleid is vannak hozzá), és széles a csípőcsontod is, vagy sok izmom van, akkor pont jó.

De minket férfiakat nem a mérleg nyelve érdekel, és nem is az hogy vékony vagy vastagabb a csaj. Arányos legyen, feszes és persze arAnyos is ^_^

2021. nov. 1. 19:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Nincs semmilyen betegségem.

56 kg voltam, de a fogamzásgátló miatt kicsit jobb lett az étvágyam, és 58 kg-ra mentem fel. Viszont ennél tovább nem engedem magam.

Igazából láthatóan híztam mellre (elég kicsike volt, kis maroknyi, most azért teltebb sokkal).

A popsim lett formásabb még egyesek szerint. Szóval SZERINTEM előnyömre vált, csak kíváncsi voltam, hogy így pusztán számok alapján mit gondoltok. Köszi Nektek!

2021. nov. 1. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Igen.
2021. nov. 1. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Halvány fogalmunk nincs kép nélkül.
2021. nov. 2. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát figyu, ez teljesen attól függ, ki hova hízik. Nekem 157 cm-vel már az 52 kg sem állt jól, mert a hasam is kerekedett. Én vékonyabban, kb. 48-49 kg-val vagyok a legcsinosabb, legalábbis szerintem. De ha te cicire meg popsira, combra hízol, nem hasra, derékra, akkor előnyös is lehet, bár alapvetően a háj nem túl szexi, érdemes lenne sportolnod.
2021. nov. 2. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Dikk, hol a válaszom e?
2021. nov. 2. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!