Igen nagy. De az is lehetséges hogy a nadrág miatt tűnik ilyen előnytelennek.
2021. nov. 2. 08:16
23/42 anonim válasza:
Állj egyenesen és akkor nem lesz nagy. Amúgy teljesen normális, csak előnytelen ez a kép.
16L
2021. nov. 2. 09:01
24/42 Laylah válasza:
Nem nagy, de látszik, hogy van egy pici felesleg.
2021. nov. 2. 09:06
25/42 anonim válasza:
Szerintem elég puffadt, plöttyedt.Direkt nem nagyot írtam.
Az első képre még rá lehet fogni, hogy rossz póz, nem látszik, stb.
A másodikon látszik ami a kérdés.Ráadáaul túl is van húzva a köldökön a fekete nadrág, ami még épp hogy slankít és lenyomja a hasat.Hát ha így ekkora, az szerintem gond.De ha jól érzed így magad, akkor rendben.Viszont előnyösebben is öltözködhetnél akkor, ha zavarnak a beszólások.
2021. nov. 2. 09:53
26/42 anonim válasza:
Bár az enyém lenne csak ennyire "nagy"
2021. nov. 2. 11:56
27/42 anonim válasza:
Lehet lepontozni agysebészek, akkor is az a normális, és esztétikus, ha egy nőnek van egy kis hasa.
2021. nov. 2. 12:10
28/42 anonim válasza:
27 Kis has és kis has közt nagy különbség van. Senki nem mondta, hogy szép ha valakinek behorpad a hasfala olyan sovány.Ha minimálisan kidomborodik az egész hasfal az egészséges, sportosnak mondható.
Ezen a képen egy olyan has van, ahol a köldök alatt olyan pukli van, mint egy pár hónapos terhes nőnek.Mondjuk a terhes has az feszül, ez meg formátlan.
2021. nov. 2. 12:20
29/42 anonim válasza:
Remélem külföldön laksz, hogy a bérleteden vissza fele van a dátum és nem más képét lopkodod. Amúgy egy picit pókhasa van a képen lévő lánynak igen. De nem minősül nagynak, az a sörhas.
2021. nov. 2. 14:47
30/42 anonim válasza:
Pici pocid van,de összességében nézve mindened formás. Szerintem nem vészes, csinos Nő vagy!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!