Jessica Alba vagy Megan Fox a szexibb?
Megan.Hiába üresfejű de melyik hetero férfi ne adná oda a fél karját hogy 1évig kúrogassa?:D
Legjobb képe sztem, seggbedöfném addig amíg ki nem tágul,hogy az öklöm beleférjen xD
Link:
Megan Fox, egyértelmű.
Jessica Alba nekem is szimpibb, de nem ez volt a kérdés.:D
Na igen, íme az a (majdhogynem egyetlen) nő, akivel szemben még egy Jessica Alba is alulmarad :D
Az én véleményem: nos, sztem is, ha van vki aki még Jessicánál is közelebb van a tökéleteshez az Megan. Ezt el kell ismerni, pedig Alba fan volnék.
De hogy melyikük a szexisebb? Ez még a fentiek tükrében sem olyan 1xű kérdés...Jessica u.is sokkal jobban vonz, mert van egy olyan plusz kisugárzása, csábereje ami sztem Meganban nincs meg (és senki másban sem a sztárvilágban). És innentől kezdve Megan a tökéletességével elmehet a... Úgyhogy végeredményben, nekem akkor is Jessica :)
De a lényegi különbséget köztük a következőképpen tudom a leginkább érzékeltetni: Megant szanaszét és össze-vissza, elöl, hátul, oldalt, hogy a füle kettéálljon, míg Jessicával inkább szeretkeznék, sőt, szerelmeskednék. (Ezek bekövetkezési valószínűségét hagyjuk, maradjunk szigorúan elméleti síkon :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!