Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi tortenne ha nokent ezt a...

Mi tortenne ha nokent ezt a tablettát elkezdem szedni? Transform Hormone Feminizer Pills Női hormon ferfiaknak, lent link

Figyelt kérdés

Egy nagyon csúnya, ferfias arcu joszag vagyok. Az alkatom egy téglalap. A hangom mint egy 14eves fiu-e. Azon gondolkodtam megis milyen hatassal lehet rám ez a tabletta ha elkezdem szedni?

Lehetek tole en is szep? Elkezdhetek noiesedni tole?

Itt a tabletta

Transform Hormone Feminizer Pills - Ladyboy Pueraria Sex Change Female Curvy [link]

2021. okt. 31. 03:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na de végső soron az a lényeg, hogy ami terméket a kérdező leírt azt nem ajánlatos még csak megvenni se, nem hogy még szedni is. :)
2021. nov. 3. 01:51
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó, tényleg ne vitatkozzunk ezen:)

Hogy a kérdezőnek is válaszoljak, szerintem az emberek nagy része azt se tudja, mi az a hip dip, és akik tudják, azokat se érdekli. Olyan ez, mint a pár éve divatos thigh gap, az se érdekelt senkit, csak azokat, akiknek nem volt.

Mátyás királyra engem Mayim Bialik arca emlékeztet kicsit, ő is tud nagyon csinos lenni, pedig még bomba alakja sincs.

Fenékre, hasra, karra lábra pedig lehet edzeni, plasztikai sebészre meg lehet gyűjteni, ha a sajnálkozás helyett leülsz tanulni, akkor lehet egy jó állásod, amivel simán megengedheted magadnak.

A saját hangját meg mindenki bénának hallja.

2021. nov. 3. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!