Farmernadrágra milyen festékkel lehet festeni?
Figyelt kérdés
Sima farmerre szeretnék mintákat festeni (ecsettel). Milyen festéket ajánlotok, ami nem ereszti utána nagyon a színét és szépen el lehet dolgozni?
Illetve batikoláshoz szerintetek inkább a hypo-s vagy a batikfestékes technikát válasszam?
2021. okt. 29. 21:55
1/1 anonim válasza:
Hát én a textil festéket ajánlom, van belőle filctoll is, nem tudom lehet a részletesebb mintákat azzal jobban megtudnád rajzolni, vagy a kontúrokat.
A batikoláshoz viszont én nem javaslom a hypos technikát, szerintem azzal sokkal csúnyább a végeredmény, de ez ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!