Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az ha kapok egy...

Miért van az ha kapok egy parfümöt nem tetszik az illata?

Figyelt kérdés
vagyis hogy pontosítsam a kérdést jó az illata csak rajtam nem tetszik
2008. dec. 12. 14:48
 1/4 anonim válasza:
27%
hát mert nem a te izlésed..ennyi,Istenem milyen kérdés....
2008. dec. 12. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
a bőröddel érintkezve egészen másmilyen a parfüm illata,ezért lehet az h.egyébként tetszik de rajtad nem..a bőröd ph-értéke,zsírossága befolyásolja az illatot..
2008. dec. 12. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolóval teljesen egyet értek. igaza van. Mindenkin másmilyen az adott parfüm. És teljesen jogos a kérdés! Az én barátnőmön is nagyon tetszik egy csomó parfüm, de rajtam már nem olyan az illata.
2008. dec. 12. 16:13
 4/4 anonim válasza:

Az előttem szólókkal egyet értek. Válassz úgy parfümöt, hogy menj el a boltba, max. 2-3 fajtát tégy magadra, mekülönböztethető helyre, és azt vásárold meg később, vagy azt kérd ajándékba :), amelyiket még pár órával később is kellemesnek érzed magadon.

[link]

Itt érdekes dolgokat találsz az illatokról.

2008. dec. 14. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!