Fiókos, vagy polcos szekrénybe praktikusabb ruhákat tárolni?
Figyelt kérdés
Én vagyok aki az akasztós szekrényt is kérdezte. Nagyon pici helyre probálok berendezkedni, most fogok új bútorokat venni mindenhová. Most az a kérdédem, hogy van egy kis sarkom, ahová befér egy alacsony bútor, polcos, vagy fiókos szekrény legyen? Melyikben praktikusabb ruhát tárolni?2021. okt. 11. 11:28
1/5 anonim válasza:
A fiókosba többet tudsz tárolni, főleg ha konmarisan hajtogatod a ruhákat. Bár kötött pulóvereket én egymáson tárolnám polcon. A vékonyabb anyagú ruháknak, nadrágoknak jó a fiókos verzió is. Szóval attól függ mit tartanál benne.
2/5 A kérdező kommentje:
Mi az a konmari?
2021. okt. 11. 11:51
3/5 anonim válasza:
Nálam a polcos vált be leginkább, fiókosban csak apróságokat tárolok, pl. fehérneműt, fürdőruhát, kiegészítőket.
4/5 anonim válasza:
Marie Kondo hajtogatási módszere. Nézz utána Youtube-on, van egy csomó féle hajtogatási módszer.
5/5 anonim válasza:
Én fiókban tartom a ruháim, kis gurigákba feltekerve. Sok elfér kis helyen, és ha rendesen csinálod, nem gyűrődik a ruha
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!