Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Panasonic epilátor (illetve...

Panasonic epilátor (illetve gondolom az összes akkumulátoros) tényleg lb. 3 év után tönkre megy? Hol lehet benne kicseréltetni az akksit?

Figyelt kérdés

2021. okt. 7. 19:24
 1/5 A kérdező kommentje:
*kb.
2021. okt. 7. 19:24
 2/5 anonim válasza:

Ezt honnan szeded? Tönkremehet, de nem törvényszerű. Nekem akkumulátoros van, igaz Braun, nem ment tönkre az akksija. Vezetékesek nekem 2 évig bírták. Meg ami gond volt még nekem, hogy rendszeres használat mellett a csipeszek kopnak, mindegy, hogy drága vagy nem. Egy ideig ki tudod tisztítani, de...

Egyébként akkumulátort kb. 3000 Ft-ért tudsz rendelni, plusz egy csavarhúzó (fajtát nem tudok, mert nekem Braun van), ami pár száz forint és kész, azért nem kell újat venni. Én tisztításhoz is megvettem, azzol teljesen szét tudom szedni.

2021. okt. 13. 20:17
 3/5 A kérdező kommentje:
A leírásában benne van, hogy kb. 3 évig bírja az akkumulátor, nyilván bírhatja kevesebb/több ideig is. Inkább az érdekel, hogy ha tönkre menne, akkor van-e lehetőség itthon akkumulátort cserélni bárhol. AZ én epilátorom vízálló, így azt tanácsolják, hogy ne álljak neki otthon kicserélni, mert lehet, hogy nem lesz vízálló az után (bár nem is használom úgy). Ilyen akkumulátort hol lehet venni, ami az epilátorokba jó?
2021. okt. 14. 07:08
 4/5 anonim válasza:

Akkor egyél olyat, aminek nincs ilyen a leírásában...

Szerelő, vagy ilyen ezermester féle gondolom kicseréli, meg elvileg van hivatalos szervíz is. Az enyém is vízálló, kettő csavart kell kicsavarni, majd vissza, ennyi. Neten videók is vannak róla.

Én segíteni akartam, de nekem mindegy... Nem tudom a fajtát sem, így az akksit sem. Mit gondolsz ez ilyen segélyszolgálat?

2021. okt. 14. 10:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy segélyszolgálat. Szimplán tanácsot kértem volna, hogy egyáltalán ezekbe az epilátorokba milyen akkumulátor való, milyet kéne keresni (típustól függetlenül, gondolom nagyjából hasonló akkumulátort kell keresni). Nem gondoltam, hogy ez probléma...
2021. okt. 14. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!