Mekkora a melltartóméretem?
Tudom, hogy nagyon furcsa kérdés, és nehogy azt higgye bárki is, hogy magamutogatás miatt tettem fel ezt az egészet, de egyszerűen már zavar, hogy nem tudom a pontos méreteimet. Nem vagyok se k*rva, sem plázacica.
Szóval valami miatt minden melltartó vagy szorít, vagy kicsit nagy rám, és összespóroltam a pénzt, hogy vegyek egy pár darabot, csak mostmár tényleg rendes méretűt szeretnék, gondolhatjátok, hogy miért. A normális minőségű cicifix nagyon drága mostanában, nem akarom kidobni a pénzt az ablakon. Egy probléma van. Nyilván tudom, hogy mérőszalaggal kell mérni, és tegnap egy órát kerestem otthon, és nem találtam. -_- Anyámnak nem akarok szólni, mert kb. azt sem tudja, hogy hordok melltartót, mert ő például nem... -_-" Szóval itt a kép, remélem meg tudjátok róla állapítani a méretet. :)) Csak a kérdésre várok válaszokat, kösz.
egyebkent fingom sincs a melltarto meretekrol, csak most neten neztem. valami szaki majd megmondja a pontos valaszt, kedves kerdzo
elso voltam
:-)
Ebből nem lehet látni, ha nincs mérőszalag, akkor mondjuk egy madzaggal mérd meg, hogy mekkora, és azt vonalzónál le tudod mérni. És menj el pl. TESCo-ba és próbálgasd.
70-75 B körül lehet.
Hány éves vagy?
17L
honann a fenéből tudod, h 75-ös?lehet h pici a melle, de a háta széles pl...
bikinis képet linkelj,vagy olyat, amin félmeztelen vagy, és oldalról is, előlről is fotózd le magad
20Ł
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!