Hogyan növesszem meg gyorsan hosszúra a körmöm? Valami tipp bárkinek?
Figyelt kérdés
Szóval nekem mindig betörik és el hajlik a köröm ha hosszú, és nem értem miért.2021. szept. 30. 19:22
1/4 anonim válasza:
Mert gyenge. Egyél vitamindús kajákat
2/4 anonim válasza:
Körmös tud rá átlátszó erősítő réteget tenni. Arra mehet valami géllakk, de fedőlakkal magában, szín nélkül is működik. Nekem évekig volt így. (Aztán amikor a körmösöm elment szülni, másik szalonban alig értették meg, hogy mit szeretnék, mert "nem szokták szín nélkül kérni". De van rá lehetőség.)
3/4 anonim válasza:
erositett gellakk vagy mukorom, attol tuti megno anelkul hohy betorne
4/4 anonim válasza:
Igen, csak ezektől ugyan nagyobb lesz, viszont olyan vekony és gyenge lesz.. ha megunod, leszedik, olyan kis gyemge lesz, ha ráesik egy porszem, már attól letörik, vagy beszakad ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!