Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most kezdenék először valamit...

Most kezdenék először valamit a szakállammal, hogy, hol kezdjem?

Figyelt kérdés
Mindig csak levágtam csupaszra, de most már megtartanám, csak kellene neki valaki forma, hol kezdjem? Menjek borbelyhoz? Hol? Ők tudni fogják mit kezdjenek velem? Tudnak olyan tanácsot adni, amit karban tudok tartani? Magamtól úgy érzem nincs ötletem.
2021. szept. 25. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézegethetsz neten képeket fazonokról és nézegethetsz videókat is de szerintem jobb lenne elmenni egy barber/borbély hoz. A férfi fodrászok általában csinálnak szakállat is. Vág neked valami formát ami tetszik aztán ha utánna magadnak akarod csinálni ad tanácsot mivel hogyan mikor stb.
2021. szept. 25. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Formára 3-4 hónapig ne számíts, ugyanis ekkor még bőven csak nézegetheted hogy hol mit fog tudni kiadni a forma. Én sablonnal ugyan, de magamnak csinálom a lineup-ot pajesszal együtt, bajuszt már csak így csinálom magamnak [link] kirajzoltam a formáját és ott borotválom ki ahol kell.

Sok fajta szakáll van, de ez attól függ hogy milyen maga az alap, amiből lehet dolgozni mert olyan jól nő mindenhol, ott Te döntöd el.

Nézegess képeket, és találkozol majd olyan fazonnal ami hasonlóan nő mint nálad, és már lesz ötleted.

Gondolok egy ilyenre, ízlések és ficamok, de ez egy mai hosszabb borosta és szakáll közti átmeneti időszak, innen ugyanúgy tartható ez a forma, hosszabbal is. [link]

2021. szept. 25. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kötekedek csak megkérdezem, hogy mihez kell 3-4 hónap? Jó ha még csupasz az arca meg maga ügyetlenkedik akkor kell idő, hogy kinőjön, meg ráérezzen mit csinál. De pl ha van egy jó szakálla és nem ilyen serdülőkori pihék akkor fogja egy barber és nyessz kész a perfekt forma.
2021. szept. 25. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaz amit írsz, csak én már egy 4-5 centis szakállra gondoltam az pedig már némi odafigyelést igényel, nekem is egy 2 naponta igazított fél mm-es borostából, lett szakállam pengével megcsináltam ahol kellett, de a hosszából nem vágtam hónapokig az állkapocs résznél, hogy kereknek hasson.

2021. szept. 25. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja akkor teljesen megértem. Én mondjuk nem szeretem ha hosszú. Szakállam se mindig van de ha van ilyen 1cm kb max és fodrászommal megcsináltatom.
2021. szept. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!