Apple watch vagy hagyományos óra?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyik fajtát vegyek. Vegyek apple watchet vagy egy elegáns karórát? 21 éves lány vagyok és egyetemista.2021. szept. 24. 22:23
1/5 anonim válasza:
Azt kell venni ami neked jobban fekszik. Nekem a hagyományos óra jobban tetszik, az komolyabb megjelenést biztosít. Számomra kicsit olyan vicces amikor felnőtt emberen okosóra van.
2/5 anonim válasza:
Egyik se, karkötő vagy más okosság a karra, akár mutathat is valamit, de az idő az olyan unalmas, pl. mutathatná a légszennyezettséget inkább.
3/5 anonim válasza:
Elegánsat. Nem vagy sem kislány, sem idióta ájtís kölyök.
4/5 anonim válasza:
Fontold meg, hogy az Apple watch milyen szolgáltatásait tudod jól használni?
Nekem az egyik leghasznosabb, hogy a térkép útmutatásait az óra mutatja. Városi környezetben, ismeretlen helyen gyalogosan közlekedve szerintem nagyon ügyes, hasznos. A telefonon beállítod a navigációt és az óra mutatja az útmutatást. Kopogtatja a csuklódat, amikor be kell fordulni valahol és mindig mutatja az irányt. Közben a telefont nem kell kézben tartani.
Sportolás közben, futásnál vagy biciklizésnél rögzíti a megtett utat és pulzust, úszásnál számolja a hosszakat. Vízálló.
5/5 anonim válasza:
3
Azigen, tobbet tanulnak mint te, az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!