Milyen szépségápolási termékeket használtok?
Gondolom mindenki használ pl tusfürdőt,de testradírt lehet hogy nem.Ki mit használ és mi vált be a legjobban?
Sminktermékeket is írhattok.:)
tusfürdő(többféle gyümölcsösök), testradír(kókusz + vanília), testápoló(kókusz) - Balea
habfürdő(méz + tej) - Balea
önbarnítós testápoló - Alverde
szőrtelenítés utáni krém - Balea
borotvazselé(kókusz) - Balea
arclemosó, tonik, éjjeli krém, nappali krém - Nivea (Visage Young)
arcradír - Balea
intim lemosó, törlőkendő - Nivea
fogkrém - Colgate (Advenced Whitening)
sampon, balzsam, hajhab - Syoss (Volume Lift)
dezodor - Balea (kókusz, narancs), Adidas (rózsaszín), Garnier (Mineral)
körömlakk - Essence
púder - She
szemhéjpúder - She
szempillaspirál - Maybelline (colusseal volume express)
szájfény - Essence
parfüm - Dolce & Gabbana
17/L
Szió!
Tusfürdő: most éppen Dove narancsos és epres van itthon,de ezekkel nem vagyok megelégedve,úhogy le fogom őket cserélni:)Tusfürdőből nagyon szeretem a sima Babát,de tervezek kipróbálni egy Avonosat is
Bőrradír: Rosmannos őszibarack bőrradírozó tusfürdő (nagyon jó)
Testápoló: ez is többféle, általában Dove uborkás(csak dícsérni tudom),Baba, Garnier vízmegkötős
feszesítőkrém: Dr.Kelen
arcradír: Clean&Clear
alapozó: Maybelline Affinitone(kicsit olajosabb talán a kelleténél),Avon(jók az alapozóik nagyon)
Haj: Loreal Full Restore 5 sampon,Garnier,mézes szőke hajra való sampon,(mikor melyiket),Avon balzsam(kék flakonos)
Serical Latte tejes pakolás (elég igénybevett a hajam),Avonos hajvégápoló
Arcápolás: Anew éjszakai elixír(kék csillámos),nappalra E-vitaminos,UV-szűrős Avon krém
Szempillaspirál: Miss Sporty(rózsaszín-fekete)black
Nekem ez nagyon bevált,pedig már sok spirált kipróbáltam,könnyű használni,és szép,hosszú pillákat csinál
szemcerka szintén Miss Sporty
Tusfürdő: Nivea (Diamond touch, sárgabarackos, angel star, double effect - borotválkozáshoz -, Massage Beauty), jelenleg ezek vannak a fürdőszobában.
Sampon, balzsam: Nivea (Straight & Easy)
Intim mosakodógél: Lactacyd Femina
Arctisztítás, arcápolás: Nivea (Clean deeper radírozó arclemosó, éjszakai arckrém, nappali krém száraz bőrre - ezeknek a pontos nevét nem tudom, de az éjszakai sötétkék tégelyes, a nappali meg rózsaszín tetejű -), St. Ives barackos arcradír (ezt hetente max kétszer használom), Garnier Pure Activ tonik (nekem ez túl erős tonik, vissza akarok térni a Nivea Stay Clear tonikjára)
Testápoló: Dove (sima)
Láb- és sarokpuhítók: Avon (mivel nagyon hamar kemény lesz a talpam, ezért ezeket kúraszerűen, de rendszeresen kell használnom, és eddig nem találtam náluk jobbat - nem sorolom fel őket, mert szinte az összes fajtából van a vaníliás barnacukrostól kezdve az éjszakai lábkrémen keresztül a sarokpuhítóig :), illetve nyáron a lábsprayjüket is használom)
Kézkrém: Avonos (nem tudom a nevét, selymes fényt ad)
Dezodor: Nivea (Angel Star málnás golyós dezodor és Pearl & Beauty spray)
Parfüm: S.Oliver (Sports és Casual), Avon (Little White Dress), Playboy (fekete és fehér)
Alapozót nem használok, helyette: Nivea Visage Young színezett hidratáló krém (de ezt csak ritkán használom)
Pirosító: Avon (a gyöngyös)
Szempillaspirál: Maybelline Colossal Volum Express (nekem nagyon bevált), Avon Supershock és Rimmel Sexy Curies
Szemhéjfestékek: Avon, Essence és Betly-ből rendeltek
Szemhéjtus: Avon
Szemceruza: Miss Sporty jelenleg, de visszatérek az Essence-re
Rúzsok, szájfények: Avon
Hú, így leírva soknak tűnik, pedig feleannyi cuccom nincs, mint a barátnőim nagy részének, illetve azért van ennyi Avonos és Nivea termék, mert elkezdtem odafigyelni arra, hogy olyan termékeket vásároljak, amiket nem tesztelnek állatokon, és ezek ilyenek.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!