Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez szerintetek miért van?

Ez szerintetek miért van?

Figyelt kérdés
Ha otthoni ruhaba vagyok otthon, nem szép az arcom, mármint ugy ertem hogy, csúnyának érzem magam, de nem mindig, visszont ha csinosan fell öltözők, valahogyan "Szebb lesszek" pirosabb lesz a szám, valahogyan szebb az arcom is ilyenkor, és minden ismerősöm mondja hogy milyen szép vagyok, csinos stb.. visszont én valamièrt önbizalom hianyos vagyok, es mindig van 1 lány, akiket valamiert szebbnek tartom mint magamat.
2021. szept. 22. 22:08
 1/2 A kérdező kommentje:
Derékig érő hajam van amúgy, sötét barna, lent hullámos, tehat olyan mintha ki lenne gondoritve, (sokan mondtak is mar, vagyis kerdeztek, hogy gondoritem e a hajam) barna szemem van, a szempillam hosszú, és így kb ennyit rólam, sokan mondjak hogy szép vagyok csinos, de nem tudom.. valamiert másokat mindig szebbnek láttom mint magamat, egyszer raktam magamra pirositot, es ugy mentem suliba, anno pont tetszett is amúgy egy srác, (ezt azért írom le, mert állítólag a szerelem, szebbé teszi az embert) és az összes tanárnő odajott hogy "uristen, en vagyok a legszebb lany az egesz iskolaba" ez az egesz amúgy 1 évve volt, azóta semmit nem változtam. És amugy azt hozáteszem hogy németbe lakok.
2021. szept. 22. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:
29%

Hát tudod, nem véletlenül érzed, hogy van nálad szebb... Mert mindig van szebb /jobb.

A szépség relatív! Arra figyelj, el ne olvadj magadtól. Amúgy miért nem kérdezed a tükrödet, ki a legszebb a német vidéken? :D

2021. szept. 22. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!