Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok ti ilyen hajszínhez...

Csajok ti ilyen hajszínhez milyen színű szemöldök pomádét ajánlotok?

Figyelt kérdés

[link]

Barnás árnyalatúakat próbáltam eddig de az borzalmas. Szürkésre gondoltam de egyszerűen nem tudom melyik szín jó erre a hajra.

2021. szept. 21. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Esetleg szőkés barna? Muszáj pomadenak lennie? A barna jól állna sima szemöldök spirálban., a pomade túl sűrűvé teszi, emiatt nem áll jól
2021. szept. 21. 22:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem muszáj pomadenek lennie, csak már tényleg nem tudom hogy milyen kéne mert eddig az összes barnás szín szarul nézett ki. Próbáltam már spirál is.
2021. szept. 21. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ehhez egy világosabb, szürkésebb barna színnek passzolnia kéne. Nem lehet, hogy nem is maga szín a probléma, hanem a szemöldököd formája, vastagsága stb.? Saját példámból kiindulva gondolom.
2021. szept. 21. 22:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Előfordulhat az is. Elég bandzsa vagyok ilyenekben, nehezen állapítom meg azt is hogy mi áll jól nekem meg mi nem. Vettem egy spirált. Feltettem, azt hittem full jó. Utána megláttam magamat egy képen és majdnem rosszul lettem.
2021. szept. 21. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem sötétbarna hajam van (kép alapján a tiédnél sötétebb, szinte fekete) és általában az szokott lenni a problémám a szemöldökre való termékekkel, hogy a barna színek - legyen sötét vagy világosabb - mindig inkább ilyen meleg vöröses barna árnyalatok... Nekem ez abszolút nem passzol a hajamhoz, ég és föld a kettő, emiatt nagyon gázul néznek ki rajtam, nem illik a színeimhez, feltűnő stb., nem szép. Én végül a rimmel brow this way kis "palettájánál" (a sötétebb változat és egyébként ebből is inkább a wax vagy zselé vagy nem tudom minek nevezzem a jó) hagytam abba a kísérletezgetést. Nem mondom, hogy tökéletes, de ezzel már elégedett vagyok (egyébként szerintem tartósságát és a használatát tekintve is tök jó), ezt használom már egy ideje. Úgyhogy ha esetleg hasonló a problémád és még nem próbáltad, akkor ezt tudom ajánlani.
2021. szept. 22. 12:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!