Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek változtass...

Lányok! Szerintetek változtassak az orromon és/vagy a hajamon vagy egyébként teljesen rendben van ?

Figyelt kérdés
Igazából még így sosem kérdeztem rá így erre senkinél konkrétan, de én nagyon nem szeretem az orromat (itt nyilván plasztikai műtét jöhetne szóba) illetve kezdek rájönni hogy szerintem nekem nem áll jól ez a haj. A kérdés elsősorban lányokhoz szólna. Szerintetek helyes vagyok így is (tudom hogy mindenkinek más az ízlése, de na így első ránézésre) vagy változtassak ezeken, esetleg máson ? (megfogadom a jó tanácsokat) Képet privátban nagyon szívesen küldök. 22/F

2021. szept. 19. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Nekem küldhetsz képet.
2021. szept. 19. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is :)
2021. szept. 19. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 😊
2021. szept. 19. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
3. vagyok: Szerintem sokkal jobban néznél ki teljesen kopasz, tükörsimára borotvált fejjel. Az orrod viszont nagyon helyes szerintem, azon semmiképpen ne változtass 😊
2021. szept. 20. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz.
2021. szept. 30. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!