Derékig érő hajjal is jól nézne ki egy ilyen fazon? (Kép lent)
Nem egyhosszú a hajam, tépettre lett vágva, de azóta a derekamig ér. V alakú. Az alja hullámos.
Az első kép, az oldal frufrus jobban tetszik. Leginkább arra gondolok, hogy szeretnék olyan rövid tincseket a tetején. (Azt be kéne úgy állítani, vagy alapból így felállnának?) Meg frufrut.
De kéne vágni bele még rövidebbeket, hogy jól nézzen ki? Mert a legrövidebb tincs is kb a mellemig ér. És a végét el kéne vékonyítani?
Köszönöm a válaszokat!
Hosszúval nagyon nem lenne jó.
Ha mindenképp ilyet szeretnél akkor annyi tanácsot fogadj meg hogy derékig érővel csináld mert a hajad többi része lelapul és úgy nézel majd ki mintha egy sün lennél.
Ha nagyon akarod ezt a fazont akkor váll alá vágasd le
Bocsi , lehet le leszek pontozva de nekem egyik sem tetszik.
Tudnál linkelni a saját hajadról képet ?
Ez semmilyen hajon nem néz ki jól.
De nem tudom kamu-e ez a kérdés, vagy most komolyan kérdezed?
Nem kamu kérdés:DD
Nekem tetszenek...mindegy...
A másodikat megértem, hogy nem tetszik, de az elsővel mi a baj?
Ezek se tetszenek egyikőtöknek se? [link]
Nekem ezek jönnek be meg inkább ha hátul fel van nyírva kicsit.😍
Ilyesmi wolf cut-ra gondolsz? [link] Mert az lehet jól nézne ki, nekem is olyan van, de max hátközépig érő hajon nézne ki jól (nekem kb vállmagasságban ban vágva) de nagyon sok hátránya van. Például:
-minden reggel formáznod kell, hogy ha azt szeretnéd, hogy jól nézzen ki, kivéve, ha pont jól áll be reggel a hajad
-nem tudod összekötni a hajadat normálisan, csak ha nagyon magasra kötöd (vagy ha a lépcsők közti különbség olyan nagy akkor még úgy sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!