Mennyire ciki az erős szőr a kozmetikusnál?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék eljárni kozmetikushoz gyantáztatni teljes lábat de nagyon cikinek érzem, hogy elég erős a szőröm és a fenekem is sajnos elég erős szőrös és attól félek nem tudom leborotválni úgy, hogy ne látszódjon. Hogy kezelik ezt a kozmetikusok?2021. szept. 16. 23:07
1/5 anonim válasza:
A gyantáztatásnak nem pont az a lényege hogy leszedje a szőrt?
Hidd el, aki ezzel foglalkozik az tapasztalt ilyen téren. Nincs ebben semmi ciki.
2/5 anonim válasza:
Gondolom fodrászhoz is levágott hajjal mész...
3/5 anonim válasza:
Semennyire. Ez a dolga, ebből él. A fodrásznál sem szégyelled, hogy megnőtt a hajad, ugye? :) Ez pont ugyanolyan.
4/5 anonim válasza:
Elvileg nem ciki,ennek ellenére én is mindig cikinek érzem és szerintem sokan vagyunk így,akinek erős,sok szőre van.Nekem azért elég látványos,ha csak fél centire is megnövesztem azt az erős,fekete szőrt,ami még sűrű is.
5/5 anonim válasza:
Hidd el mindenféle szőr típussal találkozott már a kozmetikus. Nem fogja érdekelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!