Dior Sauvage vagy Hugo Boss Boss Bottled parfümöt ajánlanátok inkább? (37 éves vagyok). Nem tudok dönteni. Talán a Boss Bottled-ről több jót olvastam a fórumokon. Szerintetek melyik legyen?
Figyelt kérdés
#parfüm #Boss Bottled
2021. szept. 16. 12:28
1/4 anonim válasza:
Személyes véleményem, hogy valahol tekintsd meg mindkettőt és azt válaszd, amelyik jobban tetszik.
Személy szerint a Bottled Nightról tértem át a Sauvagera, azon belül is parfümöt szoktam válaszolni. Megjegyzem, nagyjából háromszorosa az ára a Bottled Night Eau De Toilettehez képest.
Magam egyszerre használom a stift dezodorukat, a normál dezodort és a parfümöt, véleményem szerint azzal nem lehet mellé lőni, az illatot pedig egész nap lehet érezni.
28 éves vagyok.
3/4 anonim válasza:
Nekem van Bottled parfümöm (EDT) és próbáltam a Sauvage Parfüm változátát (ami simán Parfüm, a legerősebb). A Sauvage klasszikusa az az EDT, de vsn belőle EDP és ez a parfüm is. A parfüm nagyon tartós, én azt venném, de sztem az EDP is az, az EDT-t nem ismerem, valszeg az a leggyengébb ezek közül, de mivel ez egy klasszilus szupersztár illat manapság, gondolom az EDT se rossz, a Bottledtől tuti jobb. Az nekem alig érzik, és mások is panaszkodtak már rá Notino kommentek alapján. A Sauvage egy modernebb illat, én azt választanám, igaz tömegcucc, de a Bottled is szinte az.
4/4 anonim válasza:
Egyik sem. Keress valami egyedi(bb) illatot. Kimegyek az utcára és mindenhol ezek jönnek szembe. Montale, Mancera között nézz szét például, ezek nem fognak szembejönni minden második emberen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!