Ha van egy fotó, amit ki szeretnék tenni közösségi oldalamra de látszik a bugyivonalam attól még kirakhatom vagy ciki?
Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 14:09
11/21 anonim válasza:
Ismerőseid körében ez persze nem probléma, mert feltehetőleg ők egy csomó hasonlót már láttak és látnak.
13/21 anonim válasza:
Én se raknám ki. De ha mindenképp ki szeretnéd, akkor azt tudom javasolni, hogy a fényerőt picit vedd lejjebb és akkor talán annyira nem fog látszódni a fekete nadrágon a bugyivonal.
14/21 anonim válasza:
Nem jó kép.Ha tényleg jó az arcod rajta,akkor vágd le,úgy rakd ki.
15/21 anonim válasza:
ezer ember ezer féle módon gondolkodik a képedről. szerintem neked kell tudni, hogy TE mennyire érzed gáznak a bugyi vonalat, vagy bármit, mennyire akarod megmutatni másoknak. ha neked nincs gondod a képpel, akkor más kit érdekel?
akik ismernek egészen máshogyan fogják látni a képet, mint akik nem ismernek. ha nyilvánosan teszed ki, akkor olyanok is láthatják és akár véleményezhetik, akik nem ismernek. ha csak ismerősöknek látható, akkor idegenek eleve nem is fogják látni.
16/21 anonim válasza:
Rossz a derék-csípő arányod.
Ne tedd ki.
17/21 anonim válasza:
És ne éljenek a nők testképzavarral ilyen kommentek mellett.
18/21 anonim válasza:
Mik ezek a válaszok? Abszolút semmi baj nincs ezzel a képpel. Láttatok ti már elhízott embert? Segítek, nem így néz ki...
19/21 anonim válasza:
Az nem. Csak a jó testfelépítésű se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!