Ez már nagy pocaknak számít?
#20 *nők ne sportoljanak* orvosok és a nők teste: are we a joke to you?
Ekkora baromságot mondani, hogy nő ne sportoljon...mert persze aki sportol, az biztos egyből mélyhangú izomkolosszus lesz, ugye? Szerintem a legszebb női test a finom formás, kerek kisportolt popsival, de kinek mi, ha te kövér vagy, akkor gondolom jó neked a kövér nő is :D
Jól is néznénk ki, ha mindenkinek ugyanaz tetszene..,
Válaszoltam a kérdésre, hogy nekem ez már nagy pocak, mert a barátom kocka hasa nekem izgatobb, mint ahogy neki is a lapos hasam és izmos fenekem. Ízlések és pofonok 🤷♀️ Van még elég zsíros nő ebben az országban, van miből válogatni.
Egyszerűen szánalmas ami ez alatt a kérdés alatt megy... A kérdező csak megkérdezte, hogy a képen látható pocak nagynak számít-e, és természetesen már ott járunk, hogy a nők ne sportoljanak, borzalmas
Értem én, hogy mindenkinek megvan, hogy mi jön be és mi nem, de lehet nem érdemes ilyen gondolatokat hangoztatni, sem az interneten sem máshol. El kell fogadni, hogy mindenki más, vannak sportosak és nem annyira fittek. Az már más kérdés, hogy neked mi tetszik. Azt is el lehet mondani kulturáltabban.
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak, igazából attól függ mi célból kérdezted, de így egyéb komment nélkül én átlagosnak mondanám. Magyarországon biztos nem fogsz kitűnni miatta a tömegből. Ettől függetlenül (persze ha te vagy a képen) ha úgy érzed, fogynod kéne, akkor el kell kezdeni sportolni (fokozatosan, az elején kevesebbet, utána egyre többet, hogy hozzászokj), viszont az sem a világvége, ha úgy gondolod nem éri meg/nincs időd/nincs erőd, tényleg nem vészes (viszont oda kell figyelni az evésre, ha nem akarsz tovább hízni). Ha a párkeresés miatt aggódsz, akkor ne ebben keresd a fő hibát, úgy gondolom valakinek aki őszinte nem fog számítani egy ekkora pocak. Egy jó személyiség kell, önbizalom, és mindenki össze akar jönni veled majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!