Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak a nem használt...

Mit csináljak a nem használt ruháimmal?

Figyelt kérdés

Van pár ruhám, amit egyszer vagy egyszer sem hordtam, nem jó rám vagy valamiért már nem tetszik. Viszont nem tudom se oda adni senkinek, se eladni. Hónapok óta árulom de nem kell kutyának se. Nem kifakult, kibolyhosodott 1000 éves dolgokról van szó, hanem új, divatos holmikról. Nem is adom drágán, pár száz Ft-okért. Leginkább H&M-esek.

Kidobni nem akarom őket, de nem akarom már tovább tárolgatni.

Van valami ötletetek?

2021. aug. 26. 11:17
 1/8 anonim válasza:
100%
Vagy a templomba vagy pl.: Máltai Szeretetszolgálatnak add le. Én is ezt csináltam. Örültek neki, tudtam másoknak segíteni és az én gardróbom is felszabadult.
2021. aug. 26. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A mi városunkban vannak kihelyezve nagy, sárga ruhagyűjtő konténerek forgalmas helyeken, pl. piac, hipermarket stb. Ha nem is ugyanaz a cég, de másik ilyen biztos van nálatok is.
2021. aug. 26. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Épp a H&M-ben szoktam látni ilyen forgasd vissza ! szlogeneket, hogy indítsd újra a körforgást, meg blabla. Arra gondolok, hogy a megunt ruháidat add le és ők - ugyan neked nem adnak érte semmit cserébe, esetleg egy köszi szépen- en kívül - újrahasznosítják az így kapott ruhákat és akkor nem szemét lesz belőle,hanem valami új.

Mondjuk a magyar turkálókba nem tudom, hogyan kerülnek a ruhák (azért el nem hiszem, hogy mind holland, meg belga, meg német), de esetleg érdemes lehet ott is "futni egy kört" hátha ingyen beveszik. (merthogy neked nem fognak érte érdemben pénzt adni, abban szinte biztos vagyok... mint ahogy abban is, hogy amennyit esetleg egy turkálótól kaphatsz érte, annál még a is értelmesebb, ha felmosórongynak, vagy ablakmosó rongynak használod...

Épp a minap fordítottam különben ilyen kezdeményezésekről (szakfordító vagyok)

2021. aug. 26. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jótékony célra add oda
2021. aug. 26. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Gardrobom
2021. aug. 26. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
H&M egy szatyor ruhaert (marmint rongyert, lehet ágynemű is) ad 500 Ft kupont. Napi 2 db szatyorral vehetsz. Nem nagy összeg, de legalább valamit kapsz.
2021. aug. 26. 14:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utána nézek mindegyik lehetőségnek.
2021. aug. 26. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Sulikban is van ruhagyűjtés. Ha már nem is jársz iskolába egy ismerős gyerekkel be lehet adni. Azt sem igen vennék zokon szerintem, ha beadnád. Meg vannak családsegítők is bemész és ott akármilyen hordható ruhát elfogadnak. Pénzt nem kapsz érte, de néha adnak kisebb dolgokat.
2021. aug. 29. 05:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!