Mit csináljak a nem használt ruháimmal?
Van pár ruhám, amit egyszer vagy egyszer sem hordtam, nem jó rám vagy valamiért már nem tetszik. Viszont nem tudom se oda adni senkinek, se eladni. Hónapok óta árulom de nem kell kutyának se. Nem kifakult, kibolyhosodott 1000 éves dolgokról van szó, hanem új, divatos holmikról. Nem is adom drágán, pár száz Ft-okért. Leginkább H&M-esek.
Kidobni nem akarom őket, de nem akarom már tovább tárolgatni.
Van valami ötletetek?
Épp a H&M-ben szoktam látni ilyen forgasd vissza ! szlogeneket, hogy indítsd újra a körforgást, meg blabla. Arra gondolok, hogy a megunt ruháidat add le és ők - ugyan neked nem adnak érte semmit cserébe, esetleg egy köszi szépen- en kívül - újrahasznosítják az így kapott ruhákat és akkor nem szemét lesz belőle,hanem valami új.
Mondjuk a magyar turkálókba nem tudom, hogyan kerülnek a ruhák (azért el nem hiszem, hogy mind holland, meg belga, meg német), de esetleg érdemes lehet ott is "futni egy kört" hátha ingyen beveszik. (merthogy neked nem fognak érte érdemben pénzt adni, abban szinte biztos vagyok... mint ahogy abban is, hogy amennyit esetleg egy turkálótól kaphatsz érte, annál még a is értelmesebb, ha felmosórongynak, vagy ablakmosó rongynak használod...
Épp a minap fordítottam különben ilyen kezdeményezésekről (szakfordító vagyok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!