Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 177 cm és 56-57 kg fiúnak,...

177 cm és 56-57 kg fiúnak, van még esélyem?

Figyelt kérdés
Nagyon utálom, hogy ilyen vagyok. Próbáltam enni sokat, de nem használt. Gyk-n nem egy kérdést láttam, hogy a lányoknak a macis/izmosabb fiúk jönnek be.
2021. aug. 25. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Tesóm iszonyú vékony, akármennyit eszik. Már lassan harminc éves lesz. A rokonoktól kapott már pár jótanácsot, meg megy a sajnálkozás, de vékonyka stb. Közben nagyon szép barátnői voltak eddig. Tudom, ez nem vígasz, de örülj neki, én hízékony vagyok és az még rosszabb.
2021. aug. 25. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
Olyan nincs, hogy ne tudnál annyit enni, hogy hízz.
2021. aug. 25. 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:

ha nagyon parázol e miatt akkor menj el orvoshoz hátha van valami hormonális problémád.

de egyelőre az is jó ha figyelsz hogy több kalóriát vigyél be mint amit a szervezeted megkívánna (érdemes egy ideig számolni a kalóriákat, mert lehet hogy nem is eszel annyival többet mint hiszed)

illetve a fehérjedús étkezés + súlyzós edzés is jó opció lenne

2021. aug. 26. 00:10
 4/4 anonim ***** válasza:

2#

Akinek mondjuk a pajzsmirigyével vannak gondok, annak vagy a fogyás (szinte) lehetetlen, vagy éppen a hízás. Meg ugye genetika is, ezek mellett meg gondolom még számos dolog szerepet játszhat. Én sem tudok hízni, majdnem 30 vagyok, és tartom a 71-74 kg közötti sújt, a kb 183 cm mellé. Jó, az igaz, hogy nem is edzek szinte semennyit. Meló mellett nem is biztos hogy van kedvem. Az átlagemberre jellemző, ami a tvben is megy, hogy pl ünnepekkor otthon eszi az édes dolgokat, és a szünetben felugranak a kilók. Kevés mozgás, sok lazulás és evés. De akinek valami nem úgy működik a szervezetében, ahogy kéne, annak mondhatod, hogy egyél tesó, vagy éppen menjél futni! Nagy eséllyel nem jön össze neki.

2021. szept. 21. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!