Miket változtatnál meg magadon ahhoz, hogy maximálisan elégedett legyél a külsőddel?
Figyelt kérdés
Gondolok itt szem/bőr/hajszínre, magasságra, testalkatra - arányokra, méretekre. Hogy néznél ki, ha rajtad múlna?2021. aug. 20. 22:33
1/23 anonim válasza:
Én már a pattanásmentes bőrnek is örülnék.
3/23 anonim válasza:
Hát, őszintén szólva nagyon sok mindent. Ha csak egyet lehetne változtatni akkor a gerincferdülésem tüntetném el, amellett hogy esztétikailag borzasztó az egészségem is negatívan befolyásolja, de ha mindent megváltoztathatnék akkor a krumpli orrom is kisebb lenne, a fogsorom is szabályosabb, és némi izmot szednék magamra mert elég nyomorék vagyok így.
4/23 anonim válasza:
Mindent, cakk-pakk új test kéne
5/23 Noren1989 válasza:
Ha nagyon akarnék bàmi ilyet, akkor a magassàgom.
6/23 anonim válasza:
Én semmit. Illetve amit igen, azt idővel elérem magamtól is(hajnovesztesben vagyok).
7/23 anonim válasza:
Végignéztem egy plasztikai magánklinika kínálatát. A farokműtétek kivételével minden jöhetne + fogszabi.
N
8/23 nemaRendőrség válasza:
Hajbeültetés
Lógó bőr eltávolítás.
25 éves vagyok és már kopaszodok, illetve fogytam bő 50 kilót.
Egyelőre nem nyúlik nagyon a bőröm, de félek hogy idősebb koromban meglátszik majd
9/23 anonim válasza:
Tiszta arcbőr, világos szimmetrikus kocka szemöldök, szögegyenes haj, nagy fenék, kisebb mell, homokóra alak,kisebb toka, kisebb orr, +5cm magasság, kevesebb szőr, striák nélkül. Én ezeket, tehát kb mindent amit lehet, mert semmimmel sem vagyok megelégedve.
10/23 anonim válasza:
Igyekszem a pozitívumaimra fókuszálni, de ha lehetne …Szívesen lennék egy 5 centivel magasabb, rendezettebb fogsor,kevésbé érzékeny bőr, talán kisebb orr.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!