Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen anyagot ajánlotok...

Milyen anyagot ajánlotok köröm erősítésére?

Figyelt kérdés
Szeretném magamnak itthon megcsinalni a körmeimet. Erősített gél lakkra gondoltam. Egyenlőre építeni nem terveztem, csak a saját kormeimet szeretném megnoveszteni. Bár nem vagyok Kormos rengeteg videót néztem hogy hogyan kell ezt csinálni. Tudom hogy kell nailprep és savmentes primer. Erősíteni mivel érdemes? (Itt akar konkrét termeket is szívesen fogadok). Lámpám van itthon és színek is. Fedőréteg is érdekelne matt és fényes is. Koszonom a segítő valaszokat!
2021. aug. 20. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

1. Gomba elleni

2. Prep

3. Primer

4. Base (Alap)

5. Szín

6. Szín

7. Szín ( ha nem elég rá 2 rétegben)

8. Fény

A gomba ellenit, a prepet és a primeot nem kell köttetni, de a többit kell, a lámpád erősségétől függ, hogy mennyi ideig.

Diamond nails és crystal nails termékeket használok.

2021. aug. 20. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Esetleg konkrét terméket tudnál kuldeni Baseből?
2021. aug. 20. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Írtam.
2021. aug. 20. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Én othon lakkozok. Használok körömerősítő alaplakkot néha. Nem akarok veszekeni! Légyszi senki ne vegye rosznéven. Nem értem. Simán meg akarod növeszteni a körmeid? Mekkorára? 5 centire? Nem értem miért kell ez a savmentes primer? Elmagyaráznád?
2021. aug. 29. 07:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Úgy tudom ezek felelnek azért hogy ne legyen gombás a korom. Az egyik pedig tapadást segít, elvonja a nedvességet. Javítsatok ki ha rosszul tudom
2021. aug. 29. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
38%
Én lakkozom otthon a körmöm. Nem használok ennyi mindent mégis jól néz ki és egészséges.
2021. aug. 29. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!