Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek bajom lehet egy...

Szerintetek bajom lehet egy tetoválásból az érettségin vagy évközben a tanároknál?

Figyelt kérdés
Egy feliratot szeretnék az ujjamra (nem megbotránkoztatót!).18 éves,végzős lány vagyok és nem tudom mi legyen...
2010. aug. 29. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj még ezzel egy évet, ha leérettségiztél és ha még mindig biztos vagy benne akkor csináltasd meg, én megvártam vele mig befejeztem a középsulit pedig már elsoben szerettem volna, de igyis csak egyetem 2.évén csináltattam meg. középsuliban azért nem mert még nem éreztem magam felnőttnek hozzá, valamint a tanárokat se akartam hogy rossz szemmel nézzenek rám és emiatt hatranyom legyen.
2010. aug. 29. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Lehet h ez lesz amit te is írtál.. :) mert a szüleimmel is lesz ebből gond úgyérzem
2010. aug. 29. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lesz hátrányod emiatt. Azt nézik h mennyit tudsz. Ha minden oké az érettségi után. Onnantól magad felelsz a tetkóért:)

nézd én is 18 vagyok de nekem a bal karom 2 tetkóból állt össze 1 egész karosra. amellett h színes még látványos is. pl rövidujjúban nagyon mutatós.

18/F

2010. aug. 29. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy mekkora-melyik irányban van az ujjadon...ha keresztbe, én a helyedben megoldanám egy jó gyűrűvel:)
2010. szept. 1. 00:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ugyan estin érettségiztem, de ott semmi gond nem volt ebből, nem volt egyáltalán hátrány.

Azt mondjuk neked kell tudnod, milyenek a tanáraid, mennyire konzervatívak ilyen szempontból.

De úgy gondolom, problémád nem nagyon lehetne ebből, tényleg úgy is az a legfontosabb, hogy a fejedben mi van.

Ha szorgalmas vagy, tanulsz, és megmutatod, hogy van tudás a fejedben, akkor szerintem a legkevésbé sem foglalkozni a tetoválásoddal.

Pláne, hogy ha jól sejtem, elég szolid méretű lenne a tervezett tetoválás, meglehet hogy nem is nagyon szúrna szemet. :) Akkor meg végképp nem, ha -ahogy az egyik válaszoló írta- keresztbe lesz, és még esetleg "leplezed" is majd egy gyűrűvel.

2010. szept. 1. 00:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Tanára válogatja. Van, aki szívat mkit, aki kicsit is másképp néz ki, mint a nagy átlag. De azért a nagy többség azért a tudás és a felkészültség alapján osztályoz. Én lehet, hogy várnék vele egy évet a helyedben, mondjuk... főleg, ha esetleg van olyan tanár, akiről ilyesmit feltételezel...
2010. szept. 1. 11:23
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen :):) jó tanácsokat kaptam és megfontolóra veszem a tetkót,mert most az első a tanulás
2010. szept. 1. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!