Szerintetek bajom lehet egy tetoválásból az érettségin vagy évközben a tanároknál?
Nem lesz hátrányod emiatt. Azt nézik h mennyit tudsz. Ha minden oké az érettségi után. Onnantól magad felelsz a tetkóért:)
nézd én is 18 vagyok de nekem a bal karom 2 tetkóból állt össze 1 egész karosra. amellett h színes még látványos is. pl rövidujjúban nagyon mutatós.
18/F
Én ugyan estin érettségiztem, de ott semmi gond nem volt ebből, nem volt egyáltalán hátrány.
Azt mondjuk neked kell tudnod, milyenek a tanáraid, mennyire konzervatívak ilyen szempontból.
De úgy gondolom, problémád nem nagyon lehetne ebből, tényleg úgy is az a legfontosabb, hogy a fejedben mi van.
Ha szorgalmas vagy, tanulsz, és megmutatod, hogy van tudás a fejedben, akkor szerintem a legkevésbé sem foglalkozni a tetoválásoddal.
Pláne, hogy ha jól sejtem, elég szolid méretű lenne a tervezett tetoválás, meglehet hogy nem is nagyon szúrna szemet. :) Akkor meg végképp nem, ha -ahogy az egyik válaszoló írta- keresztbe lesz, és még esetleg "leplezed" is majd egy gyűrűvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!